Heeft u het proces rond de bestelling en levering als klantvriendelijk ervaren?
Is de informatie over het verloop van de order naar tevredenheid.
Hoe heeft u het bestelproces ervaren?
Is de product informatie naar tevredenheid?

Kevin Drobny

Meerdere malen besteld. En ik ben meer dan tevreden.

Goed! Heel netjes allemaal. Persoonlijke note. De verpakking mag wel wat sfeervoller voor dit product.
Succes verder!

Renée van Aller

40 jaar geleden kocht ik bij uw winkel in Utrecht dezelfde hoed. Excellente kwaliteit. Helaas de tand des tijd knaagde nogal aan het kunstwerk. Vandaar dat ik dacht mij zelf te verwennen met een... 40 jaar geleden kocht ik bij uw winkel in Utrecht dezelfde hoed. Excellente kwaliteit. Helaas de tand des tijd knaagde nogal aan het kunstwerk. Vandaar dat ik dacht mij zelf te verwennen met een nieuwe. Een maat groter om dat ze krimpen door gebruik leerde ik bij nadere info.

Anna de Lange

Zeer vriendelijke en goede afhandeling van onze bestelling.

In een woord GEWELDIG.
Wat zo fijn was? Je kon telefonisch overleggen. Een hele vriendelijke medewerkster nam ALLE tijd om mijn vragen te beantwoorden.
Een hoed moet je eigenlijk...
In een woord GEWELDIG.
Een hoed moet je eigenlijk passen.Maar door haar advies en tips heb ik toch de hoed besteld.
Mjn hoed was een Regenhoed. Mijn hoofdomtrek was te klein voor de Regenhoed. Dus de Regenhoed zou voor mij te groot zijn. Maar....deze medewerkster vertelde dat zij de Regenhoed passend konden maken.
Mocht het niet passen dan kon ik het terugsturen. Wat ben ik blij met met Regenhoed. En....Deze zit en staat GEWELDIG.
Het is een fijne en klantvriendelijke winkel. Nogmaals dank.