Cora van hoorne
Soms beetje lastig. Kan ook aan mij liggen.
98% beveelt Hoedenzaak Jos van Dijck aan!
Soms beetje lastig. Kan ook aan mij liggen.
Makkelijk bestellen, ruime keuze en snel verzonden.
Heel goed! Meegedacht en ik ben blij met de keuze.
Heel fijn echter zou het nog beter zijn geweest om enkele hoedverkleiners mee te sturen Ik heb maat 59 en 60 is wat ruim, dus ietwat opvullen zou fijn zijn
Top
Mooie producten , goed afgebeeld , snel en keurig verstuurd !
Goed en snel
het product is erg goed het is heerlijk om te dragen. maar de bezorging met DHL is helemaal niet in orde. zij leveren niet zoals het verwacht wordt naar mijn huisadres. zij komen de straat niet in , versturen een niet thuis bericht en ik moet het product ophalen , moet hierbij mijn auto gebruiken. ik had liever een verzending met post.nl, de bedrijf leverd betrouwbaar.
Snelben efficiënt
correct en snel
gemakkelijk en behulpzaam
Bestelling snel en netjes geleverd, maar hoed had verkeerde maat. Gebeld en keurig retouretiket gekregen en men had ook snel de juiste maat hoed naar mij gestuurd. Fijne klantenservice!
Super vlot en netjes verpakt, echt top!!!
Hoedenzaak Jos van Dijck verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Hoedenzaak Jos van Dijck heeft de volgende resultaten bereikt:
Soms beetje lastig. Kan ook aan mij liggen.
Makkelijk bestellen, ruime keuze en snel verzonden.
Heel goed! Meegedacht en ik ben blij met de keuze.
Top
Mooie producten , goed afgebeeld , snel en keurig verstuurd !
Goed en snel
Snelben efficiënt
correct en snel
gemakkelijk en behulpzaam
Super vlot en netjes verpakt, echt top!!!
Hoedenzaak Jos van Dijck heeft de volgende resultaten bereikt: