Prettige ervaring. De mevrouw die ons geholpen heeft was super vriendelijk en bekwaam.
Bosma
Goes advies
Judith Wilkinson
Fijne service, altijd, en goede kwaliteit bedden en matrassen
Offereins
Deskundig
R. Remkes
Het adres voor een prima bed! Dit keer een hoofdbord voor ons Eco life bed en een zomerdekbed besteld. Geweldig geholpen door mevrouw Panneman.
Bernard
Goed advies van deskundige mensen. Ze luisteren goed en stellen de juiste vragen. Een bed koop je niet vaak en het maken van de juiste keuze is dan extra moeilijk. Dankzij Homan hebben we een goede...Goed advies van deskundige mensen. Ze luisteren goed en stellen de juiste vragen. Een bed koop je niet vaak en het maken van de juiste keuze is dan extra moeilijk. Dankzij Homan hebben we een goede keuze kunnen maken. Nu lekker slapen op een Nederlands product gemaakt van natuurlijke materialen. Slaap lekker.
Fam Snel
Ontzettend goede service! Er word geluisterd en gedacht in oplossingen! Erg tevreden over de manier van handelen!
Teije Stoffers
Enkele jaren geleden een compleet bed met matrassen gekocht. Na al die jaren werd het tijd om de matrassen te vervangen en wederom 2 stuks Auping hier gekocht. Men nam alle tijd om diverse matrassen...Enkele jaren geleden een compleet bed met matrassen gekocht. Na al die jaren werd het tijd om de matrassen te vervangen en wederom 2 stuks Auping hier gekocht. Men nam alle tijd om diverse matrassen te proberen. De service is in al die jaren nog steeds goed te noemen.
E van Delden
Deskundig en plezierig zoals hoort in een dorp
Fam Hulst
Goed geadviseerd en geholpen. Blij met onze Auping Kiruna