9.4 /10

checkbox96% beveelt Homan Slapen aan!

Brouwer

Komt afspraken na

F. Bader

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Slechte communicatie tussen Homan en Montrieurs. Bedrag stond op papier open, maar was al betaald. Homan moeilijk bereikbaar telefonisch.

Yolande

Vriendelijke en deskundig personeel. Goede adviezen

G. Voorintholt

Prettige ervaring. De mevrouw die ons geholpen heeft was super vriendelijk en bekwaam.

Bosma

Goes advies

Judith Wilkinson

Fijne service, altijd, en goede kwaliteit bedden en matrassen

Offereins

Deskundig

R. Remkes

Het adres voor een prima bed! Dit keer een hoofdbord voor ons Eco life bed en een zomerdekbed besteld. Geweldig geholpen door mevrouw Panneman.

Bernard

Goed advies van deskundige mensen. Ze luisteren goed en stellen de juiste vragen. Een bed koop je niet vaak en het maken van de juiste keuze is dan extra moeilijk. Dankzij Homan hebben we een goede keuze kunnen maken. Nu lekker slapen op een Nederlands product gemaakt van natuurlijke materialen. Slaap lekker.

Fam Snel

Ontzettend goede service! Er word geluisterd en gedacht in oplossingen! Erg tevreden over de manier van handelen!

Teije Stoffers

Enkele jaren geleden een compleet bed met matrassen gekocht. Na al die jaren werd het tijd om de matrassen te vervangen en wederom 2 stuks Auping hier gekocht. Men nam alle tijd om diverse matrassen te proberen. De service is in al die jaren nog steeds goed te noemen.

E van Delden

Deskundig en plezierig zoals hoort in een dorp

Fam Hulst

Goed geadviseerd en geholpen. Blij met onze Auping Kiruna

S.B.

Bij de aankoop van een matras heel goed advies gehad van vriendelijk en kundig personeel. Ze vroegen goed door en zochten mee met de juiste oplossing. Ze doen echt moeite om je zo goed mogelijk te helpen.

Leeuwestein

SterSterSterSterLege ster

Erg prettig en correct

Homan Slapen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Homan Slapen heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.4/10
  • checkEerste review geschreven op 2 juni 2018

Homan Slapen

Op zoek naar een beddenspeciaalzaak in Groningen en Drenthe? Homan Slapen is sinds 1911 een begrip. Oa bedden, boxsprings & bedtextiel van kwaliteitsmerken als Auping, Avek, Hästens, Ergosleep, Kuperus, Mline, Schramm, Swissflex en VIspring. Kom langs in Haren of Assen.

Rijksstraatweg 167

9752 BE Haren