9 /10

checkbox99% beveelt HomeAutomation-shop.nl aan!

Peter van Kan

SterSterSterSterLege ster

Prima ervaring. Bestelling volgende dag keurig geleverd. Alleen bij bestelling nimmer een verzendbevestiging ontvangen en dus ook b.v. geen Track&Trace code. Dat was erg jammer wat daardoor was het voor mij onbekend hoelaat eea bezorgd zou worden.

Pulssensor Cyble voor watermeters Itron

Paul

Snel en goed verpakt

Marco

Goed tevreden

Leveren en op tijd volgens planning
Windmeter

Lars

Meerdere keren besteld en altijd super snel geleverd!

Snelle levering Goede informatie op de site
Heatlink

GJW Woning

Duidelijke website, snelle levering, exact bestelling uitgeleverd

Snelle levering, precies cfr bestelling
homewizzard

Ron van Doorn

Duidelijke site, snelle levering.

De artikelen waren verpakt in een doos vol snippers. Dat maakt een enorme rommel als je er niet op voorbereid bent. Ik zou voor iets anders kiezen.
Metatmo

M. Smit

Goed!

Veel producten, snelle levering en duidelijke communicatie rondom de bestelling!
Nefit OT converter, rookmelder

De jong

SterSterSterLege sterLege ster

Overzichtelijke website redelijke prijzen

Heldere website
Snellere levering wenselijk Toch maar een tweede bestelling geplaatst. Deze keer ging de levering wel op tijd. Daarom hou ik het op redelijk voor levering.

js

SterSterLege sterLege sterLege ster

prima

zie boven
Het "verzending is onverzekerd, risico is voor klant" vind ik niet erg klantvriendelijk. Het is wel duidelijk, maar mijn ervaring met andere webwinkels is dat het zo eigenlijk nooit werkt.
homewizard

Frans

Uitstekend

netatmo

Frits

Erg positief! Het bestelde product had uiteindelijk een langere levertijd dan voorzien, maar om de dag kreeg ik een e-mail met een update van de stand van zaken, dat zie je tegenwoordig nog maar zelden! Communicatie was uitstekend. Verder na de levering had ik nog een vraag en deze via het contact formulier gesteld, nog dezelfde dag kreeg ik een uitgebreid antwoord!

Klantgericht. Communicatie. Aftersale. Gratis verzending.
Homewizard starter kit

J. van der Heiden

snelle levering

goede handleiding die kan worden gedownload
duidelijke informatie
Netatmo weerstation

H van de Werf

op 31 dec een Homewizard startpakket besteld en wat extra sensoren. Door de vele bestellingen was er een voorraadprobleem maar ik werd steeds netjes op de hoogte gehouden. Op 10 jan is alles bezorgd via PostNL en kreeg ik een thermometer als extraatje vanwege het wachten. Erg netjes!!

Kortes

snelle correcte levering

HomeWizard

Q.M.

SterSterSterSterLege ster

Verschillende producten besteld met eindejaarskorting. Prima!

een van de pré's was kunnen betalen via PayPal. Verder erg duidelijke site, sloot goed aan bij mn info behoefte.
Info over verloop order: mn bestelling leek in 3 pakketten opgedeeld: drie nummers, drie track-trace codes. He maar 1 pakket ontvangen - waar alles in zat. Dus prima, maar wat verwarrend.
o.a. HomeWizard

HomeAutomation-shop.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

HomeAutomation-shop.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9/10
  • checkEerste review geschreven op 1 juli 2012

HomeAutomation-shop.nl

Koop uw HomeWizard, Wattcher of Slimme Thermostaat bij HomeAutomation-shop. Uitstekende service en snelle levering. Altijd gratis verzending.

Jacobus Spijkerdreef 252

Goed tevreden

Leveren en op tijd volgens planning
Windmeter

Lars

Meerdere keren besteld en altijd super snel geleverd!

Snelle levering Goede informatie op de site
Heatlink

GJW Woning

Duidelijke website, snelle levering, exact bestelling uitgeleverd

Snelle levering, precies cfr bestelling
homewizzard

Ron van Doorn

Duidelijke site, snelle levering.

Metatmo

Frans

Uitstekend

netatmo

Frits

Klantgericht. Communicatie. Aftersale. Gratis verzending.
Homewizard starter kit

snelle correcte levering

HomeWizard

Q.M.

SterSterSterSterLege ster

Verschillende producten besteld met eindejaarskorting. Prima!

o.a. HomeWizard

HomeAutomation-shop.nl heeft de volgende resultaten bereikt: