Goede vlotte verzending. Afgeleverd op afgesproken dag. Netjes verpakt
Vlotte verzending. Netjes verpakt.
Andere behangplaksel.. deze is slecht klontvrij te krijgen..
Vlotte verzending. Netjes verpakt.
Andere behangplaksel.. deze is slecht klontvrij te krijgen..
Nog niet ontdekt
Gewoon op tijd leveren. 2x voor niks vrijgenomen. Ik snap dat ik maar gewoon een order ben maar Jezus wat kut deze service zeg.
Ik zou even elders bestellen geloof ik. Doe ik in ieder...
Goed product
Snellere bezorging
Bedankt voor je review! Fijn dat je tevreden bent met de deurmat. Het is altijd fijn om een product te hebben dat doet wat het belooft! ๐
Probleem heel netjes opgelost
Bedankt voor je review! Wat fijn dat je tevreden bent met onze service en dat het probleem netjes is opgelost. Zo hoort het ook! ๐
goede levering volgens afspraak
Vertellen hoeveel lijmkit je nodig hebt bij je bestelling
Bedankt voor je review! Super om te horen dat de levering volgens afspraak is verlopen. ๐ Goede tip over de lijmkit, we nemen dat zeker mee om onze service te verbeteren. Veel plezier met je...
levering
Nvt
Bedankt voor je review! Fijn dat je tevreden bent met de levering โ we doen ons best om alles soepel te laten verlopen. Veel plezier met je behang en lijm! ๐
Mooie kwaliteit deurmatten
Nvt
Snel,en duidelijk
Geen idde
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de wandklok aan je verwachtingen voldoet. Mocht je nog vragen hebben of iets willen delen over je ervaring, laat het ons weten! ๐
eenvoud van bestellen
black friday
Bedankt voor je review! Fijn dat de eenvoud van bestellen je is opgevallen, dat vinden we ook super belangrijk! Veel plezier met Farrow & Ball Elephantโs Breath ๐จ.
Snel en correct
Niets
Bedankt voor je review! Super om te horen dat je de website professioneel vindt en de levering snel en correct was. Dat proberen we altijd waar te maken! Veel plezier met de verf. ๐จ