Hoe heeft u de after sales ervaren?
Hoe vond u de informatie over het orderverloop?
Hoe vond u de snelheid van bezorging?

Mevr. Hendrikx-Perry

Antwoord Home Design Shops

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de deurmat goed bevalt en dat de levering snel was. Veel plezier ermee! ๐Ÿ˜Š

Mevr. Beckers

Gemakkelijk om alle info te vinden

Gemakkelijk om info te verkrijgen
Betere info over product verschaffen

Mevr. Otten

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

Niet goed, kreeg slechts de halve bestelling.

.....
Zorgen dat je al je betaalde spullen geleverd krijgt.

Mevr. Dubois

SterSterSterHalve sterLege ster

Heel goed

Snelle levering, product in orde.

Mevr. Veraart

Zeer goed

Geen verbeterpunten
Snelle levering en netjes verpakt, heb de paper kleur en die is zooo mooi

Antwoord Home Design Shops

Bedankt voor je feedback! Wat fijn dat de levering snel en netjes verliep. En geweldig dat je zo blij bent met de kleur Paper โ€“ het is echt een tijdloze en elegante tint! Veel schilderplezier! ๐ŸŽจ๐Ÿ˜Š

Mevr. Visser-Reyneveld

Heel goed.

Heb ik niet.
Snelle levering, en hele mooie klok.

Antwoord Home Design Shops

Bedankt voor je review! Fijn dat de levering snel was en dat je zo blij bent met de klok. Een mooie klok maakt een ruimte echt compleet! โฐ๐Ÿ˜Š

Dhr. van der Werf

Positief

Ze weten waar het over gaat als je belt. Je wordt vriendelijk te woord gestaan
Het zou fijn zijn als de eerste keer gelijk het goede product geleverd wordt. Nu lopen we een week achter op de planning.

Antwoord Home Design Shops

Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat je goed geholpen bent door onze klantenservice. ๐Ÿ˜Š We begrijpen dat het vervelend is als een bestelling niet in รฉรฉn keer goed gaat, zeker als dit je planning beรฏnvloedt. Dat is natuurlijk niet de bedoeling! We zullen dit intern bespreken om onze service te verbeteren. Hopelijk geniet je alsnog van het behang!

Mevr. Prins

Fantastisch

Snel bezorgd en voor mooie prijs heb dit zelfs telefonisch gemeld is nogal een verhaal
Voor mij geen verbeter punten

Antwoord Home Design Shops

Bedankt voor je fantastische review! ๐Ÿ˜Š Super om te horen dat je blij bent met de snelle levering en de mooie prijs. En wat leuk dat je dit zelfs telefonisch hebt laten weten โ€“ dat waarderen we enorm! Veel plezier met de wandklok!

Willem

SterSterSterSterLege ster

Bestelling conform afspraak geleverd. En compleet :-)
De levertijd pas melden als ook daadwerkelijk bekend is dat bestelling klaar is om te verzenden. 'Morgen bezorgd' werd drie dagen later.

Antwoord Home Design Shops

Bedankt voor je feedback! ๐Ÿ˜Š Fijn om te horen dat je bestelling compleet en volgens afspraak is geleverd. We snappen dat een verkeerde levertijd frustrerend kan zijn โ€“ dat nemen we mee als verbeterpunt. Hopelijk hangen je gordijnen nu soepel op met de nieuwe rail en accessoires! ๐Ÿกโœจ

Mevr. Stolte

Niet
Levertijd service en vriendelijkheid.

Antwoord Home Design Shops

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de levertijd, service en vriendelijkheid. Veel plezier met je gordijnrail! ๐Ÿ˜Š

Mevr. Vermuyten

prima!

correcte informatie en snelle levering

Antwoord Home Design Shops

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de informatie en levering helemaal naar wens waren. Veel plezier met je moderne klok! โฐ๐Ÿ˜Š

Dhr. Haaring

zou het niet weten

Antwoord Home Design Shops

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de levering snel was. Hopelijk bevalt de droogloopmat goed! ๐Ÿ˜Š

Mevr. Gabriel

Goede en duidelijke service
Weet niks te bedenken. Blijf zo als jullie zijn!!

Antwoord Home Design Shops

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de koekoeksklok. Hopelijk zorgt hij voor een charmante en tijdloze sfeer in je huis! โฐ๐Ÿ˜Š

Peter

Goede snelle service

We hadden een kleurstaaltje besteld en dit werd verpakt in een kartonnen doos met opvulling waar een verfblik in zou passen. Dit is een een gigantische overkill. Dat staaltje had gewoon in een envelop gekund. Probeer meer lean en green te zijn.

Antwoord Home Design Shops

Bedankt voor je feedback! Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze snelle service. We snappen je punt over de verpakking en waarderen je suggestie om dit duurzamer aan te pakken. We nemen dit mee om onze verpakkingen in de toekomst beter af te stemmen op de grootte van het product. Bedankt voor je input! ๐ŸŒฟ๐Ÿ˜Š

Michelle

SterSterSterLege sterLege ster

De kwaliteit van de rail zelf is goed. Heel tevreden mee. Maar de lijdensweg om het stuk thuis geleverd te krijgen is allesbehalve een aangename ervaring. Voor de derde keer iemand vooraien die een hele dag thuis is, om die dag 3x een ander richtuur te krijgen, neen, niet fijn.

Communicatie en leverancier Ik krijg tegenstrijdige mails van homedesign en wesseling betreffende uur van levering. Dit zorgt voor stress en onnodig veel geregel om deftig een dag in te plannen. Het is niet vanzelfsprekend dat ik tot 3x toe iemand een hele dag moet vastzetten omdat de leverancier niet tussen de voorziene richturen kan leveren.
Kwaliteit en gemak assemblage van de rail

Home Design Shops verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Home Design Shops heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9/10
  • checkEerste review geschreven op 15 mei 2014

Edisonstraat 33

2723 RS Zoetermeer

Feedback Company verzamelt feedback met geverifieerde gegevens van haar klanten. Het bedrijf zet zich in tegen nepreviews en verifieert de herkomst van de reviews.Klik hier voor meer informatieย over Feedback Companyโ€™s reviewbeleid en hoe de reviewpagina tot stand komt.

Hoe heeft u de after sales ervaren?
Hoe vond u de informatie over het orderverloop?
Hoe vond u de snelheid van bezorging?

Mevr. Hendrikx-Perry

Mevr. Beckers

Gemakkelijk om alle info te vinden

Gemakkelijk om info te verkrijgen
Betere info over product verschaffen

Mevr. Otten

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

Niet goed, kreeg slechts de halve bestelling.

.....
Zorgen dat je al je betaalde spullen geleverd krijgt.

Mevr. Dubois

SterSterSterHalve sterLege ster

Heel goed

Snelle levering, product in orde.

Mevr. Veraart

Zeer goed

Geen verbeterpunten
Snelle levering en netjes verpakt, heb de paper kleur en die is zooo mooi

Mevr. Visser-Reyneveld

Heel goed.

Heb ik niet.
Snelle levering, en hele mooie klok.

Dhr. van der Werf

Positief

Ze weten waar het over gaat als je belt. Je wordt vriendelijk te woord gestaan

Mevr. Prins

Fantastisch

Voor mij geen verbeter punten

Willem

SterSterSterSterLege ster

Bestelling conform afspraak geleverd. En compleet :-)

Mevr. Stolte

Niet
Levertijd service en vriendelijkheid.

Mevr. Vermuyten

prima!

correcte informatie en snelle levering

Dhr. Haaring

zou het niet weten

Mevr. Gabriel

Goede en duidelijke service
Weet niks te bedenken. Blijf zo als jullie zijn!!

Peter

Goede snelle service