Scherpenhuijzen
- Product of service:
- Kokosmat op maat
Top
SPAM Snel en vriendelijk geholpen.
Heel goed. Top materiaal.
Zeer eerlijke shop. Vlot in het afhandelen en zeker betrouwbaar. Producten van originele kwaliteit. Zeker een aanrader voor vloermatten op maat.
Uitstekend
Zeer goed
goed
Zeer tevreden van de producten en van de service die jullie bieden! Alles was perfect en heel snel geleverd. Fijn dat er een mogelijkheid is om gratis stalen aan te vragen, die bovendien ook heel snel geleverd waren.
Top!
Weer helemaal goed.
Duidelijke informatie, trage bezorging
Erg goed. Mooie stalen, goede service.
zeer goed
Home Design Shops verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Home Design Shops heeft de volgende resultaten bereikt:
Home Design Shops
Edisonstraat 33
2723 RS Zoetermeer
Feedback Company verzamelt feedback met geverifieerde gegevens van haar klanten. Het bedrijf zet zich in tegen nepreviews en verifieert de herkomst van de reviews.Klik hier voor meer informatieΒ over Feedback Companyβs reviewbeleid en hoe de reviewpagina tot stand komt.
Top
SPAM Snel en vriendelijk geholpen.
Heel goed. Top materiaal.
Uitstekend
Zeer goed
Top!
Weer helemaal goed.
Duidelijke informatie, trage bezorging
Erg goed. Mooie stalen, goede service.
zeer goed
Home Design Shops heeft de volgende resultaten bereikt: