9 /10

checkbox97% beveelt Homie Pay-Per-Use aan!

Hilda Lootsma

SterSterSterSterLege ster

De wasmachine was erg snel geleverd en werkt goed. Helaas konden ze het niet aansluiten op een trekaansluiting terwijl dit wel was aangegeven op de website (hij was ouder dan gewend dus wist niet hoe het moest). Dit kan gebeuren maar vond het wel jammer want nu moet het snoer door de deur waardoor hij niet dicht kan. Het personeel had helaas het kastje niet goed er terug op gedraaid dus moest dat zelf doen. De wasmachine werkt goed! Heb een contract van 6 maanden maar moet wel helaas 75 euro betalen als ik hem binnen 12 maanden wil eindigen wat ik raar vind aangezien ik al meer betaal voor een korter contract. Ik heb gekozen voor homie voor de duurzaamheid en omdat ze mn oude machine mee konden nemen vanaf de derde verdieping. Ben voor de rest tevreden.

Patricia Chen

wasmachine

Nolan Hemradj

Bezorgers waren aardige man en

Shirley Van deurzen

Super aardige bezorgers. Alles netjes op zijn plek gezet ook al moesten ze behoorlijk tillen. Makkelijk maandelijks betalen. Super apparaat!

jeanne Jansen

Ik ben zeer tevreden,en goede service

Homi

Martin Esajas

Goede service, vriendelijke bezorgers. Alles netjes uitgelegd en aangesloten. Het plaatsen van een order ging ook vlekkeloos

Wasmachine drogercombinatie

Cordia Covens

Alles was zoals gewenst

Was- droogcombi

Elrike Drooger

SterSterSterLege sterLege ster

Fijne wasmachine. We hebben voor Homie gekozen, omdat we zo flexibel gebruik kunnen maken van een wasmachine en de prijs-kwaliteit verhouding goed is. De levering verliep alleen erg rommelig. Werd meerdere keren verzet en de eerste keer is niet bij ons aangebeld, waardoor we de levering gemist hebben. Ook is Homie niet snel bereikbaar. Sowieso niet telefonisch en ook niet via de chat, alleen per mail.

Homie wasdroogcombinatie

Diana Bakker

Erg vriendelijke klanten service en bezorgers

DANIEL

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

The worst service and customer service ever! I ordered a fridge and a washing machine on December 27th and few days after that, they've scheduled the delivery time for today ( 03-01-25) from 8:50 to 10:30, they sent me a tracking code, and I was following it from 6am today, when I woke up to make sure everything was prepared for when they would come. They say they will call you 20min before arriving, but the delivery person marked it as delivered, without calling me before, did not ring the doorbell, nothing! Simply marked as delivered at 8:49, but he never came! I am since then trying to contact Homie, and nobody is answers, neither through email, chat, WhatsApp or even calling! They have a police of 75 euros for who is not home at the moment of the delivery, but will I receive a 75 euros discount for loosing one day of work to wait for them? Will I even receive the order someday? I am waiting for an answer I am DANIEL REIS - V16823

Washing machine and fridge

pp van der plaats

Wel opletten kreeg eerst een verkeerde machine en de oude wordt later opgehaald

Remco Claereboets

Een super ervaring met homie! De bezorgers waren ook vriendelijk en ik kon gelijk wassen. Zeker an te raden voor toekomstige gebruikers!

Wasmachine 9kg premium

Homie Pay-Per-Use verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Homie Pay-Per-Use heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9/10
  • checkEerste review geschreven op 9 november 2021

Homie Pay-Per-Use

Homie stelt jou een apparaat ter beschikking en jij betaalt voor het gebruik. Met ons Pay-Per-Use concept voor Wassen & Drogen stimuleren we duurzaam wasgedrag. Koude en ECO programma’s zijn goedkoper dan onzuinige programma’s. Voor deze machines hanteren we een minimum wastegoed per maand.

Wagenmakersweg 3

3449hv Woerden