8.9 /10

checkbox94% beveelt Horeca Centrum Amsterdam aan!

Theo Dobbelsteen

Per ongeluk waren de verkeerde producten geleverd maar na een kort telefoontje (NIET in de wacht!) worden snel de goede producten geleverd en kon ik de verkeerde eenvoudig retourneren. Alle lof voor de prettige afhandeling. Chapeau!

Even de zending controleren.

Joop P.

Prima producten cf beschrijving

Ik heb geen verbeterpunten aangezien ik vaker producten bij horeca centrum heb besteld en altijd weer tevreden

Margreet Vink

SterSterSterHalve sterLege ster

Gerda Zijlstra

SterSterSterSterLege ster

Ging mis met de bestelling, vandaag gebeld door HCA. Helaas wordt het artikel niet geleverd, ik krijg mijn geld terug.

Zorgen dat in de toekomst het e-mailsysteem goed werkt, voor HCA en klant beide plezierig.

Margaretha Derksen

goed. ik heb mijn bestelling opgehaald en jullie waren zeer klantvriendelijk

levertijd meer nauwkeurig vermelden

x

SterSterSterLege sterLege ster

Ervaring is in principe prima. Alleen duurde het lang voor dat de bestelde dingen verstuurd werden. Communicatie daarover verliep ook stroef en moest zelf contact opnemen. De spullen zijn wel netjes bezorgd, dus daarover niets te klagen.

Geef op de website aan of dingen beschikbaar zijn of niet. Was uiteindelijk wel vervelend dat ik meer dan 2 maanden heb moeten wachten op de bestelde producten.

Marianne Zandstra

Bestelling ging vlot. Contact was prettig!

Ik beveel HCA aan.

Heel goed

Heb ik niet

Peggy ter Beek

SterSterSterSterLege ster

De bestelling had iets sneller verzonden kunnen worden. Op zaterdag besteld, op donderdagochtend pas geleverd

Martina

Fijne producten en keurig verpakt. Snelle levering.

Petra Dalemans / Hiltermann Lease

Groot aanbod, zeer behulpzaam en snelle levering.

Ann Vandevelde

Correct

Kan voor mijn bestelling niks zeggen. Was ok

Jolanda Stockmans

Snel en goed geleverd

Horeca Centrum Amsterdam verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Horeca Centrum Amsterdam heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.9/10
  • checkEerste review geschreven op 1 maart 2016

Horeca Centrum Amsterdam

Sinds 1993 een bekende naam Amsterdam en tegenwoordig geheel Nederland. Alle denkbare non-food artikelen voor horeca en hospitality vindt u hier onder één (virtueel) dak. U doet uw voordeel met een ruim aanbod horeca-apparatuur, keukengerei, servies, glazen, schoonmaakartikelen en nog véél meer. Bestel in bulk of per stuk, want in onze horecawinkel zijn ondernemers én particulieren welkom. Met meer dan 16.000 artikelen in ons assortiment zijn wij in staat u het volledig pakket te leveren voor elke horecagelegenheid. ✓ Echte winkel in hartje centrum ✓ Gratis bezorgd in Amsterdam* ✓ 16.000+ producten

Achtergracht 11

1017WL Amsterdam

Theo Dobbelsteen

Even de zending controleren.

Joop P.

levertijd meer nauwkeurig vermelden

x

SterSterSterLege sterLege ster

Marianne Zandstra

Bestelling ging vlot. Contact was prettig!

Ik beveel HCA aan.

Heel goed

Heb ik niet

Peggy ter Beek

Martina

Fijne producten en keurig verpakt. Snelle levering.

Petra Dalemans / Hiltermann Lease

Groot aanbod, zeer behulpzaam en snelle levering.

Ann Vandevelde

Correct