9.5 /10

checkbox99% beveelt Horeca Megastore aan!

Bertus

SterSterSterLege sterLege ster

We zijn nu al meer dan een half jaar bezig met onze vrieskast van Tefcold die enorm veel lawaai maakt en blijft aanvriezen. Tussendoor is de vriezer al een keer vervangen, maar het probleem blijft. Onlangs is er weer een monteur geweest, hopen dat het nu over is

Tefcold UF400VG

Benno Kiers

Koeling stuk: Topservice! Geen gedoe en gehannnes! Geen gezeik over en weer, Maar gewoon zonder gezeur een nieuwe koelkast leveren en de oude ophalen. Ik heb gezocht waar ik een review kan plaatsen, maar dat kan ik niet vinden! Nogmaals mijn complimenten over deze service. De nieuwe koelkast staat inmiddels alweer waterpas op z’n plekje en morgen rond deze tijd gaat de stekker er weer in. Ontzettend bedankt Vrgr Benno Kiers

Combisteel Koelkast

TCC

na een probleem met artikel hele goede service geleverd!

Werkbankkoeler

Pdro partyverhuur

Snel!!

Koelkast

Gérard kaas en Lekkernij

Bedrijf denkt mee met de juiste keuze, en als er een storing is. Wat kan gebeuren wordt deze direct verholpen,

Wandkoeling

Catering EEF

Fijn contact, goede prijs en snelle service

Combisteel koelkast

Dé Kantine

Dank voor uw snelle respons, goede service!

Vriezer

Brasserie Van Asper

Supergoed geholpen, klant is is hier nog koning

Diverse koelingen

Landwinkel - Zonneveld

Goede hulp bij de aankoop van onze keukenapparatuur, geen praatjes verkopers maar geven echt advies. zo was ik ook goedkoper uit omdat ik met een eenvoudigere koeling beter geholpen was. Dank u Horeca Megastore!

Diverse winkel inventaris

Restaurant Wah Ling

Goede service

Koelcel

Gasterij de Koffiemolen

De fijne medewerkers van Horeca Megastore hebben hun uiterste best gedaan ons zo snel mogelijk van een nieuwe koeling te voorzien na de overstroming. Super service!!

Koelkast - Polar CD614

CBN Labsuppliers

Kosteloos een nieuwe slang ontvangen voor onze ijsmachine. Snelle en goede service

IJsmachine - Polar T316

Aarts

Super service, snelle reactie op vraag onderdeel koelkast; vervolgens, buiten garantieperiode, kosteloos nieuwe binnenverlichting koelkast ontvangen.

Exquisit ELDC300.1XL

Horeca Megastore verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Horeca Megastore heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.5/10
  • checkEerste review geschreven op 28 februari 2014

Horeca Megastore

Welkom bij onze nieuwste webshop Horeca Megastore! Een webshop met een bijzonder groot assortiment aan alles wat met koken en eten te maken heeft van, servet tot kookapparatuur. Vanaf nu is alles voor professioneel koken in één webshop te koop, welke gemakkelijk en prettig in gebruik is door een uniek ontwerp en eenvoudige filtering. In 1996 zijn wij als familiebedrijf begonnen onder de naam Horeca Onderhoud Werner. Door onze ruime ervaring in en met de horeca krijgt u een goed advies.

Overblaak 75

3011 MH Rotterdam

Bertus

SterSterSterLege sterLege ster

Tefcold UF400VG

Benno Kiers

Combisteel Koelkast

TCC

na een probleem met artikel hele goede service geleverd!

Werkbankkoeler

Catering EEF

Fijn contact, goede prijs en snelle service

Combisteel koelkast

Dé Kantine

Dank voor uw snelle respons, goede service!

Vriezer

Phutakun