8.8 /10

checkbox93% beveelt Horeca World aan!

Kseniia Kristosturova

I

Heidi Leyten

Bestelling en levering zijn perfect verlopen ! Ook het bestelde artikel is zijn geld waard ! Heel tevreden !

Koelkast

Boonstra

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Goede ervaring, maar de verpakking kan kleiner. 2 pollepels besteld, die makkelijk door de brievenbus pasten. Deze werden in een enorme doos geleverd met veel Opvulling,

3 pollepels

Maria Smits

SterSterSterSterLege ster

Bestelling was zoals verwacht. Was heel goed verpakt. Levertijd duurde wat lang.

Noten/pinda karafjes

Greet Marivoet

Snelle sevice en het apparaat dat ik aangekocht heb kan ik iedereen aanbevelen

Vacuumeermachine compact

Arjan van der Padt

Goed assortiment en hele goede service!

Stoelen

Hof van In

Meer dan oke. Zalig de directe communicatie en informatie. Tot aan de levering toe meer dan correct. Top

Meerdere

Irene Van der woude

Zeer goed

Worstmachine

Ina Melief

Correct ervaren en goede kwaliteit.

Koffie percolater

vincent lecompte

Snel Mooie webshop met juiste beschrijving

Frituur materiaal

Pizzamang, A. Koendan

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Ellendige dame (Cindy) die de telefoon opneemt. Kortaf, chagrijnig en gewoon best onbeschoft. Jullie zou de klacht aannemen maar ik wil dat telefonisch doen. Verder geen reactie van Jill gekregen op dit verzoek.

Frisdrank koeling

Antwoord Horeca World

Wat jammer dat u niet tevreden bent. Wij hebben meerdere keren geprobeerd contact met u op te nemen. Helaas word de telefoon niet opgenomen. Ik wil u vragen graag contact met ons op te nemen. Met vriendelijke groet, Horecaworld Europe BV

Cezmi Pehlivanoglu

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Call center en levering system moet veranderen

Bain marie

Antwoord Horeca World

Beste, Wat jammer dat u niet tevreden bent. Graag nemen we contact met u op om dit probleem op te lossen. Met vriendelijke groet, Horecaworld Europe BV

marco den buurman

diversen apperaten

Delice BV

Altijd correct en levering op tijd

Stoelen/tomatensnijder/ pizzawerkbank

Horeca World verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Horeca World heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.8/10
  • checkEerste review geschreven op 21 februari 2018

Horeca World

Horeca world, gevestigd te Rotterdam is de toonaangevende marktleider in Nederland en België op het gebied van horecabenodigdheden. Als betrouwbare partner in de branche bedienen zij deze specifieke markt al jarenlang met eersteklas producten: van kruimelveger tot pizza-oven en alles wat daar tussen zit. Horecaworld focust zich vooral op online verkopen, maar beschikt ook over een grote showroom in de nieuwe locatie in Spijkenisse.

Ingenieur Herman de Grootweg 1

Greet Marivoet

Snelle sevice en het apparaat dat ik aangekocht heb kan ik iedereen aanbevelen

Vacuumeermachine compact

Arjan van der Padt

Goed assortiment en hele goede service!

Stoelen

Hof van In

Meerdere

Irene Van der woude

Zeer goed

Worstmachine

Ina Melief

Correct ervaren en goede kwaliteit.

Koffie percolater

vincent lecompte