Vanessa Magelinck
- Product of service:
- rvs tafel, spoelbad, rvs legboorden, beachvlag, uitrusting broodjeszaak
Goede service, snelle levering
Een heel goeie georganiseerde ervaring.
Goeie kwaliteit spullen. Had iets sneller geleverd mogen worden.
Ik heb voor een paar duizend euro aan spullen gekocht van goede kwaliteit het enige wat een min punt is dat ik voor sommige spullen lang moest wachten verder ben ik tevreden. Met de kwaliteit en daar gaat het uiteindelijk om
Een bestelling van 2 test stoelen geplaatst en verkeerd geleverd. 3 weken wachten tot antwoord en retour levering… Ik had graag 200 stoelen gekocht. Helaas bij een professioneel bedrijf van onze buurt gekocht ! Een aanvraag gedaan voor een mogelijke extra bestelling van 5000€ terras meubilair zonder reactie … Ongelooflijk slechte service.
Heel slechte service, ik heb producten gekocht zou ik terugbrengen ik heb nu 1maand niks van hun gehoord
Top en snel
Ik heb een semi-professionele vacuümmachine aangekocht
Makkelijk alles gevonden en besteld en netjes volgens afspraak op tijd in huis, goed gedaan allemaal.
snel en goedkoop
ruime keuze aan apparatuur
Heel goed
Grote keuze, goede service snelle levering, dit bedrijf is een aanrader.
Horeca World verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Horeca World heeft de volgende resultaten bereikt:
Horeca World
Ingenieur Herman de Grootweg 1
3201 AB Spijkenisse
Goede service, snelle levering
Een heel goeie georganiseerde ervaring.
Goeie kwaliteit spullen. Had iets sneller geleverd mogen worden.
Top en snel
Ik heb een semi-professionele vacuümmachine aangekocht
snel en goedkoop
ruime keuze aan apparatuur
Heel goed
Grote keuze, goede service snelle levering, dit bedrijf is een aanrader.
Horeca World heeft de volgende resultaten bereikt:
Horeca World