8.7 /10

checkbox0% beveelt Horeko aan!

Tilo bv

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Had mijn abonnement opgezegd maar zou nog gedurende de ganse maand december lopen. Ze sluiten zonder enige verwittiging mijn database af waardoor ik alle gegevens kwijt was en zo mijn personeel niet tijdig kon betalen. Ondanks ik geen service meer had verwachten ze doodleuk dat ik nog voor deze maand zou betalen. Wees gewaarschuwd en blijf weg bij Horeko!

Bahadur malla Dhrik

Hirek is helpful app

Ludmila Buran

Van der Valk

Brasserie Anvers

Geweldig Hulpmiddel!👍

Bedankt voor je review!

The Coffee Zone

Heel erg te vinden voor dit pakket. Heel uitgebreid en is een enorme hulp op alle gebied! Ik kan dit alleen maar aan allen aanbevelen vanwege zijn volledigheid en support!

Antwoord Horeko

Super! Dank je wel Veerle. Fijn dat je de tijd hebt genomen voor een review. ^Sjoerd

Graaf ter Horst

Snel en duidelijke sevice

Geweldig. Bedankt voor je review! ^Sjoerd

Huurwerk

SterSterSterLege sterLege ster

Ik heb bij Yami sushi gewerk

Onder de Platanen

Wij zijn in de afgelopen 2 jaar 2x weggegaan en 2x teruggekomen bij Horeko. aan het volledige pakket kan verder niemand tippen. Wij bevelen Horeko echt aan, er zit veel kennis en de helpdesk staat altijd paraat voor vragen. Dikke 10.

Bedankt voor de mooie review Ruud! ^Sjoerd

Seafarm Seafood restaurant.

SterSterSterHalve sterLege ster

Info optimaal, alleen zouden wij als bedrijf wat meer persoonlijke begeleiding willen hebben. Dit omdat we veelzijdig zijn en verschillende takken en onderdelen hebben.

Antwoord Horeko

Bedankt voor je feedback! We gaan er mee aan de slag en nemen contact met jullie op. ^Sjoerd

Vakantie Meerlo Toerisme

Handig systeem, ik kan zowel de tijd voor mijn medewerkers plannen als het werk dat ze moeten doen in welke tijd.

Fijn om te horen! Bedankt. ^Sjoerd

j.fecken / Nederlands Openluchtmuseum

Een gebruikers vriendelijke oplossing voor het plannen van medewerkers met een eigentijdse uitstraling

Grand Café Time Out

SterSterSterSterLege ster

Overzichtelijk en gebruiksvriendelijk

BLVD Cafe

Na lang te hebben gewerkt met L1nda zijn wij erachter gekomen dat Horeko een completer systeem levert. Wij zijn er erg over te spreken!

Leuk om te horen! Bedankt. ^ Sjoerd

nescafe Ameland

eigenlijk een lot uit de loterij. Wij zijn erg blij met het systeem. Het inrichten duurt even maar dan heb je ook wat

Deze review is ook een mooi lot uit de loterij. Bedankt! ^Sjoerd

Herberg Mareveld

Top programma. Geeft mij inzicht, gemak en veel tijdsbesparing in het managen.

Antwoord Horeko

Bedankt voor de mooie score!

Geantwoord op

Horeko verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Horeko heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.7/10
  • checkEerste review geschreven op 10 maart 2020

Horeko

Wij zijn Horeko – horeca zit in ons bloed. Wij begrijpen als geen ander hoe we horecagelegenheden effectiever in kunnen richten. Ervoor zorgen dat jouw horecazaak efficiënter en winstgevender wordt, dat geeft ons energie. Wij werken elke dag serieus hard aan de beste software voor de horeca, maar nemen onszelf ook af en toe niet al te serieus. Het moet ook leuk blijven.

Spaceshuttle 60

Leuk om te horen! Bedankt. ^ Sjoerd

nescafe Ameland

Deze review is ook een mooi lot uit de loterij. Bedankt! ^Sjoerd

Herberg Mareveld

Top programma. Geeft mij inzicht, gemak en veel tijdsbesparing in het managen.

Antwoord Horeko

Bedankt voor de mooie score!

Horeko heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.7/10