8.8 /10

checkbox92% beveelt Horlogeband.com aan!

Monique

Top bedrijf, winkel goed bereikbaar, personeel super vriendelijk, collectie heel uitgebreid.

F. van Meel

SterSterSterSterLege ster

Gaat altijd prima. Alleen de retourprocedure moet handiger.

Wim

Ruime keus; snelle levering

GHA Stikkelbroeck

Ik had mijn bestelling zeer snel

nestle

top

Leo

Goede website en een breed aanbod. Tevens een betrokken service. Goede prijs en snelle levering.

Marco

snel en goedkoop

Vitalii

Alles was heel goed

Catha Scheefdruk

Snel en duidelijk , heel goed.

Schokker

Snel en goed

Nabil

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Artikel beschadigd gekregen en retourkosten worden niet vergoed.

R.Wind

Goede kennis en goed contact met de medewerkers

Dm

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Komen niet na wat ze beloven. Allereerst duurt de levertijd van een horlogebandje erg lang, vervolgens past het niet op het horloge waarvoor die bestemd is. Dat kan gebeuren. Dan stuur je het terug en na 4 dagen hoor je pas of die is aangekomen. Dan geven ze aan dat het bedrag binnen 14 dagen wordt terug gestord. Niets is minder waar, ik wacht nu al 3 weken op mn geld!!!!

Kooken

SterSterLege sterLege sterLege ster

Kan geen oordeel geven , heb het helaas niet ontvangen. De post zegt dat het bezorgd is, wat dus niet klopt. Heb contact met jullie gehad, en jullie gaan op de bezorging af. Dus kan geen oordeel geven.

Detlef van Schijndel

Bestelt en na paar dagen al in huis en goed verpakt, Top👌

Horlogeband.com verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Horlogeband.com heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.8/10
  • checkEerste review geschreven op 18 juli 2013

Horlogeband.com

Horlogeband.com is Nederlands grootste webshop voor al uw horlogebanden. Sinds 2006 zijn wij al actief op het internet om uw dagelijks te voorzien van nieuwe horlogeband of dit nu leer, staal, titanium of rubber is wij hebben het direct uit onze eigen voorraad beschikbaar. Voor originele horlogebanden kunt u ook bij ons terecht wij hebben zo’n 50 modemerken die we kunnen leveren en zit de band die u zoekt er niet bij dan bestellen wij deze voor u. Vandaag bestellen, morgen in huis.

Hoofdstraat 38

7625PE Zenderen

Monique

F. van Meel

SterSterSterSterLege ster

Gaat altijd prima. Alleen de retourprocedure moet handiger.

Wim

snel en goedkoop

Vitalii

Alles was heel goed

Catha Scheefdruk

Snel en duidelijk , heel goed.

Schokker

Snel en goed

Nabil

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Artikel beschadigd gekregen en retourkosten worden niet vergoed.

R.Wind

Goede kennis en goed contact met de medewerkers