Antoine

Eerste bestelling niet ontvangen, fout bij de leveringsfirma. Na de afgesproken wachttijd, via prioriteit zending ontvangen.

GML Nascivera

Op en Top

IJsSmelt

Helemaal goed!

Samanta

W.Verhoeff

Prima netjes op tijd geleverd

Geert

Zeer vlotte communicatie en correcte afhandeling

Anneke

Ben zeer tevreden over het product en de vlotte levering.

Niels

Onduidelijke communicatie, horlogebandje besteld in de overtuiging dat hij komt met bevestigingsysteem. Staat nergens aangegeven dat je dit los moet bestellen. Na contact met de klantenservice... Onduidelijke communicatie, horlogebandje besteld in de overtuiging dat hij komt met bevestigingsysteem. Staat nergens aangegeven dat je dit los moet bestellen. Na contact met de klantenservice erachter gekomen dat een linkje in de tekst aangeeft dat je de bevestiging los moet aanschaffen! Zet het dan duidelijk in de product tekst.

Zit nu met een waardeloos horlogebandje die niet te bevestigen is

Reactie Horlogeband.com:

Bedankt voor je review. Vervelend dat je niet tevreden bent met je product. Bijna alle banden worden zonder bevestigingsmateriaal geleverd. Ik ben even gaan kijken bij het door jou bestelde bandje.... Bedankt voor je review. Vervelend dat je niet tevreden bent met je product. Bijna alle banden worden zonder bevestigingsmateriaal geleverd. Ik ben even gaan kijken bij het door jou bestelde bandje. Hierbij staat in de tekst vermeldt welke spring bars jij erbij kunt bestellen om de band te bevestigen. Mocht je verdere vragen hebben, horen wij graag van je. Groetjes - Team Horlogeband.com