Stegeman cadeau via ambulancezorg

Zeer negatief, ik heb een horloge cadeau gekregen van ambulance IJsselland. Prachtig horloge, keurig geleverd. Er zat een een handgeschreven cadeaubon bij ter waarde van €10,-. Mooi, want ik had... Zeer negatief, ik heb een horloge cadeau gekregen van ambulance IJsselland. Prachtig horloge, keurig geleverd. Er zat een een handgeschreven cadeaubon bij ter waarde van €10,-. Mooi, want ik had problemen met mijn screenprotector, deze was beschadigd. Hier zowel via mail als telefonisch contact gehad. Vervolgens om voor mijn bon een nieuwe aan te schaffen ook dit is niet mogelijk, want ik moet voor minimaal €50,- bestellen.
Jullie geven dus iets cadeau, met handgeschreven brief, voor alle goede zorgen, gericht op de ambulance dienst. Dit noem ik geen cadeau...en ik ben ook zeer ontevreden over hoe telefonisch en via mail verlopen is. Heb dit ook kenbaar gemaakt bij onze dienst. Ik zal nooit weer iets bestellen. Helemaal omdat we voor zo'n klein bedrag niet tot een oplossing kunnen komen.
Met name de reacties zijn voor mij een reden niet weer iets te bestellen en heel negatief te beoordelen.

Erik Staljanssens

Heel goed, vriendelijke communicatie, snelle levering, tevreden van armband voot TomTom 1 sporthorloge

Mum

Bestelling snel geleverd, producten voldoen aan verwachting, veel keuze.

H. Freijee

Communicatie, prima
Product, goede kwaliteit
Service goed.

Richard

Prima levering precies zoals verwacht goede ervaring met dit bedrijf

Michel Schipper

Duidelijke website, veel keuze.
Bij ontvangst aangenaam verrast door de manier van verpakking.
Ziet er zeer netjes uit!

Petra de Gelder

Fijne webshop met veel keus

M J Everts

Snel en accuraat

M van Oort

Aanvankelijk heel blij mee ,omdat de band zorgde dat het horloge weer gedragen kon worden.
Helaas was de band na twee dagen al weer gebroken op een schakel,beetje jammer