Colette Wenink-Claassen

Horlogebandje besteld en gekregen, de bedoeling was een grijs leren bandje te krijgen, echter lijkt meer bruinig/taupe dan grijs. Op ene foto leek het echt grijs! Dus mijn eerste ervaring is niet zo... Horlogebandje besteld en gekregen, de bedoeling was een grijs leren bandje te krijgen, echter lijkt meer bruinig/taupe dan grijs. Op ene foto leek het echt grijs! Dus mijn eerste ervaring is niet zo goed.
Ik houd het bandje wel voor ander horloge, ook omdat terugsturen op eigen kosten moet. Net als bezorg kosten.
Zal hier niet snel meer wat bestellen.

Reactie Horlogeband.com:

Beste klant,
We hebben dit voor je nagekeken en de productafbeelding wijkt inderdaad af van de sfeerafbeelding. Wij gaan dit aanpassen. Dank voor je feedback. Als je wilt mag je contact met ons opnemen voor een oplossing/omruiling. Je kunt bellen naar 0546-561728 of mailen naar info@kish.nl.
Team Kish.nl

Louise Schrijnemakers

Het bedrijf levert keurig en prima (hier al voor de 2e keer). Alleen dit keer was de productinformatie niet duidelijk. Ik wilde voor mijn Garmin een 'aanklikbandje' en niet eentje die ik met een... Het bedrijf levert keurig en prima (hier al voor de 2e keer). Alleen dit keer was de productinformatie niet duidelijk. Ik wilde voor mijn Garmin een 'aanklikbandje' en niet eentje die ik met een tangetje er handmatig tussen moest zetten zoals 'ouderwetse' horlogebandjes. Ik wil natuurlijk makkelijk uit kunnen wisselen. Dat stond niet duidelijk in de beschrijving. Daarom moest ik jammergenoeg dure retourkosten betalen en dat had me bespaard kunnen blijven. Dus aub de productbeschrijvingen iets verduidelijken.

Reactie Horlogeband.com:

Beste klant,
We hebben de teksten nagelopen en de quick-switch functie stond niet vermeld en ook niet afgebeeld. Wel hebben we op uw advies te teksten aangepast en duidelijker gemaakt.
Met...
Team Horlogeband.com

R.Schurink

Goede prijs en snel geleverd

Harold

Vriendelijk en aanhkudend

Ralf van Zon

1e keer besteld en meteen tevreden!

Jaap Weesie

Alles klopte wederom

Particulier

Vond de horlogeband zoals ik hem besteld had niet mooi, Heb deze retourgestuurd en gevraagd voor 2 lederen banden en het werft netjes omgeruild. Erg snel goede service