Barbier

Een dienblad op maat keurig afgelakt binnen de verwachte tijd geleverd. Misschien wat aan de prijs maar t is t waard

Han Prinsen

Prima, aandacht voor speciaal verzoek

Ulrich

Dienblad en Ladderkast

Marjolwin

Ik heb een dienblad XL laten maken. Het resultaat was schitterend. Vanaf het eerst contact tot aan de levering een succes ervaring!

Uitermate zorgvuldig ingepakt en snel geleverd. Prettig contact met de producent. Prachtig dienblad.

Roel Carine

Ladderkast gekocht . Perfect verpakt. Snelle levering . Super mooi.

Prima levering en product

Houten was droog rekje. Het is me te zwaar. Komt mede door die onnodig extra brede poot, waardoor je ook droog ruimte mist. Bij de verkoop gewicht beter vermelden. Het wordt uiteindelijk op... Houten was droog rekje. Het is me te zwaar. Komt mede door die onnodig extra brede poot, waardoor je ook droog ruimte mist. Bij de verkoop gewicht beter vermelden. Het wordt uiteindelijk op bestelling gemaakt. De verpakking was prima . Afhandeling ook.

Reactie Hornehome:

Bedankt voor u review, wij vinden het erg jammer dat u het was/kachelrek te zwaar vindt. Het rek weegt ongeveer 5 kilo, de extra brede poot is nodig om ruimte te creëren voor het inklappen, dit kan... Bedankt voor u review, wij vinden het erg jammer dat u het was/kachelrek te zwaar vindt. Het rek weegt ongeveer 5 kilo, de extra brede poot is nodig om ruimte te creëren voor het inklappen, dit kan dus helaas niet anders.

Dienblad op maat