A. Verwoerd
Dienblad besteld. Precies op maat en perfect op kleur. Had kleine aanpassing gevraagd op de hoeken ivm plaatsen tafelpoten. Ook prima gedaan zonder extra kosten. Al met al helemaal tevreden.
Houten droogrek in de kleur die ik gekozen had. Mooi gemaakt. Alle onderdelen heel zorgvuldig verpakt. Heel attent om een klein busje verf en kwastje mee te sturen. En er erg blij mee!
Geweldige service en product zoals verwacht!
Ik heb een op maat gemaakte gruttersbak gekocht en wauw, wat mooi! Heel netjes afgewerkt en mooi zwart. Hij past precies op mijn aanrecht. Goede communicatie en snel geleverd. Ik ben helemaal blij!
Professioneel, hulpvaardig en klantvriendelijk
Super service, prachtig dienblad.
Een bord voor aan de muur Met opbergvakken en met plankjes voor iets erop tezetten Heel goed verpakt Alleen kreeg wel 6x een mail dat het pakket voor zonden was En gelijk een mail met vertraging en we hebben u gemist en niemand geweest Maar het product is super en mooi afgewerkt Top
Mooi droogrek voor om de kachel besteld. Degelijk vakwerk!
Ik heb het linnenrek gekocht; dit zou goed in de verf staan zodat het jaren meekon; dat blijkt niet waar. Schroeven zijn op sommige punten te ver ingedraaid waardoor de verf daar al "gebroken" is. De gebruikte verf is niet UV bestendig; dat vind ik nu echt jammer; gevolg is dat de verf toch nog een jaar al scheuren en barsten gaat vertonen. Uiteindelijk heb ik het rek zelf opnieuw geverfd met goede buitenverf. Liever had ik een paar euro extra betaald om mij dit werk te besparen........
Snel een keurig verpakt. Nauwkeurig product. Geen gesoebat. Perfecte service
Dienblad precies op eigen opgegeven maat. Erg mooi. Voldoet helemaal aan de verwachtingen en was perfect verpakt. Vlot contact met Hornehome.
Heel erg goed! Mooie en duidelijke website. Vriendelijke behandeling aan de telefoon. Heel mooi dienblad op maat gemaakt.
Droogrekje om voor de houtkachel te zetten. Heel prettig contact van te voren. Goed verpakt product. Voldoet volledig aan de verwachting!! Prima service!
Een prachtig droog rek voor bij de kachel. Hij werd snel geleverd.
Prachtig blad en super snelle levering!
Hornehome verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Hornehome heeft de volgende resultaten bereikt:
Geweldige service en product zoals verwacht!
Professioneel, hulpvaardig en klantvriendelijk
Super service, prachtig dienblad.
Mooi droogrek voor om de kachel besteld. Degelijk vakwerk!
Snel een keurig verpakt. Nauwkeurig product. Geen gesoebat. Perfecte service
Een prachtig droog rek voor bij de kachel. Hij werd snel geleverd.
Prachtig blad en super snelle levering!
Hornehome heeft de volgende resultaten bereikt: