Mooie producten
Uw ervaring met Horren.com:
Makkelijk te bestellen, moest wat wijzigingen,geen probleem, vriendelijke mensen
De horren worden snel geleverd, zien er keurig uit. Degelijk materiaal dat goed werkt. Monteren met het filmpje of de gebruiksaanwijzing erbij lukt prima. kortom ik ben erg tevreden.
Makkelijk te bestellen, goede kwaliteit.
Niks op aan te merken, snelle levering, degelijk product
Snelle levering en mooi product. Kleur is goed en past goed. Je moet wel zelf goed de maten opnemen.
Deurhor op maat besteld. Productie en verzending was snel, goed verpakt. Netjes aangemeld wanneer de zending aan zou komen. Product zelf was ter vervanging van dezelfde, had 5 jaar in weer en wind...
Goede service, duidelijke uitleg, denken mee, korte lijntjes etc. Kortom bestellen maar!
Geleverd met de juiste afmetingen en kwaliteit
Voor de 2e keer in korte tijd bij hun een hor besteld omdat we erg blij waren met de eerste. Geen goedkope plastic rommel van de bouwmarkt, maar degelijk aluminium, dus ook een stuk duurder.
Het bedrijf was goed bereikbaar toen we met een vraag zaten. Er is overleg geweest over de maat. De hor werd met de juiste maten en in de juiste kleur geleverd. Instructies waren duidelijk, maar...