Cor Lof

Hor plisseedeur

Uw ervaring met Horren.com:

Snel en simpel te plaatsen. Duidelijke werk- en meet instructie

J Drenth

Helemaal top

Uw ervaring met Horren.com:

Makkelijke website, duidelijke bestelinstructies- super makkelijke montage instructie filmpjes, maar ook bij levering duidelijke montage handleiding meegeleverd!

Ton Hoogeveen

Een prima ervaring met Horren.com

Uw ervaring met Horren.com:

Na diverse Hamstra plisse hordeuren via de winkel te hebben gekocht hebben we nu een nieuwe gekocht via Horren.com. Fantastisch, korte levertijd, goedkoper, uitstekende kwaliteit Hordeur en prima... Na diverse Hamstra plisse hordeuren via de winkel te hebben gekocht hebben we nu een nieuwe gekocht via Horren.com. Fantastisch, korte levertijd, goedkoper, uitstekende kwaliteit Hordeur en prima service. Ik had een denk fout gemaakt waardoor de afmetingen onjuist zouden zijn. Na Telefonisch Contact met de Service afdelingen werd het probleem direct opgelost.

Bram Schellevis

Reactie

A.W. de Roo

Prachtig hor!

Uw ervaring met Horren.com:

Jaren terug hebben we al een keer een dubbele plissé hor bij horren.com gekocht. Nu voor ons nieuwe huis weer gekozen voor een zelfde hor bij deze zaak. Dik tevreden met dit mooie product.... Jaren terug hebben we al een keer een dubbele plissé hor bij horren.com gekocht. Nu voor ons nieuwe huis weer gekozen voor een zelfde hor bij deze zaak. Dik tevreden met dit mooie product. Duidelijke beschrijving voor het plaatsen van het hor.

Paul Rutten

Horren.com beoordeling

Uw ervaring met Horren.com:

Super goed. Duidelijke website. Goede uitleg ook door de goede filmpjes.

E. Nome

Zeer tevreden

Uw ervaring met Horren.com:

Prima meer instructies en keurig op de juiste maat geleverde hor ontvangen binnen de beloofde tijd.
Goed ingepakt met een instructie boekje.

Elyne H.

Opnieuw goede horren

Uw ervaring met Horren.com:

Heel goed. Had al eerder horren gekocht via horren.com, dat beviel goed dus nu ik ook voor de dakramen horren wou hebben heb ik die opnieuw hier gekocht.

J.A.J. Schoon

Mooie Plissedeur en goede prijs

Uw ervaring met Horren.com:

Aanbeveling: Bij levering de bovendorpel van de hor 3mm kleiner leveren i.v.m. de 2 kunststof eindstukken.
Had de dagmaat op de mm. nauwkeurig opgegeven, maar moest bij levering 3 mm inkorten.

Paul Smit

Levering 2 plissé rolhorren