Ries Kraaijeveld

Van een tevreden klant

Uw ervaring met Horren.com:

Een inzet hor past prima ben er blij mee. Een horrendeur ben ik ook tevreden over De boven bak en de geleiden rails echter 12 mm te breed geleverd. Gemaild of ik ze kleiner mocht zaken met behoud... Een inzet hor past prima ben er blij mee. Een horrendeur ben ik ook tevreden over De boven bak en de geleiden rails echter 12 mm te breed geleverd. Gemaild of ik ze kleiner mocht zaken met behoud van de garantie. Zeer snel antwoord met een oké en een excuus. Werkt supergoed.

P.K. Sol

Kleine hor laten maken

zeer goed

Beatrice Carre

De gepaste hor

Uw ervaring met Horren.com:

De gepaste hor voor onze ramen. Niemand kon ons helpen, het zijn velux ramen in een pas gekocht huis en in de omranding van die ramen zit een knik. Zelfs Velux had geen oplossing. We zijn horren.com... De gepaste hor voor onze ramen. Niemand kon ons helpen, het zijn velux ramen in een pas gekocht huis en in de omranding van die ramen zit een knik. Zelfs Velux had geen oplossing. We zijn horren.com tegen gekomen en meteen een mailtje gestuurd. Heel snel antwoord en zeer vriendelijk. Na enkele mails heen en weer met afmetingen en foto's, kwamen ze toe. We zijn ze meteen gaan ophangen. Op een klein half uurtje hadden we twee perfecte vliegenramen. Super tevreden dus! Bedankt voor de fantastische service!

Renee Verheijden

Goede service

Uw ervaring met Horren.com:

Goede service. Ik twijfelde over de maat. Telefonisch goed geholpen. Blij met de fijne hordeur.

E. Kleipool

Mooi product

Uw ervaring met Horren.com:

Een snelle levering, goede handleiding met video en makkelijk zelf aan te brengen.

Joke Pronk

Goed geregeld online

Frans Faut

Plice hordeur gekocht

Prima spul zeer tevreden

Job

Prima hor!

Uw ervaring met Horren.com:

Het hor past precies en was zo geïnstalleerd! Top!

G Beltman

Fijne hordeur.

Uw ervaring met Horren.com:

Prima bevallen. Hordeur past perfect en zeer simpel te monteren.

Cor Wals

Top makkelijk te monteren