Mark Voolstra

Hor op maat

Uw ervaring met Horren.com:

Levering uitgesteld kwam later dan verwacht, hor past goed maar schuift niet volledig in. Kortom ben niet tevreden

Reactie Horren.com:

Beste Mark, dank dat u de tijd heeft genomen om een review te schrijven. De hordeur is 5 dagen eerder verzonden dan de levertijd die op onze website stond vermeld. De levertijden worden bij elk... Beste Mark, dank dat u de tijd heeft genomen om een review te schrijven. De hordeur is 5 dagen eerder verzonden dan de levertijd die op onze website stond vermeld. De levertijden worden bij elk product vermeld. Wellicht heeft u dat over het hoofd gezien? We waren er niet van op de hoogte dat de gaascassette niet goed schuift, dit lezen we nu in uw review. Bij een probleem raden we aan om even te bellen of te mailen, dan zorgen we uiteraard dat het opgelost wordt. We zullen hierover contact met u opnemen. Met vriendelijke groet, Marco van Horren.com

van den Heuvel

Tevreden

Uw ervaring met Horren.com:

Goede uitleg van meten en montage
Snel geleverd met besteldienst die correcte tijden doorgaf.
Goede kwaliteit hordeur, kwaliteit heeft uiteraard zijn prijs

Barbara

Hor voor openslaande deuren

Uw ervaring met Horren.com:

Makkelijk in te meten, duidelijke instructies online en in het boekje wat erbij geleverd wordt. Gewoon mooi product en snel geleverd.

Bram Nugteren

Klanttevredenheid

Jan

Top product

Uw ervaring met Horren.com:

Correcte levering en een product van uitstekende kwaliteit.

Erik Vogelzang

Goed bedrijf en goede communicatie

Uw ervaring met Horren.com:

Ze leveren een goede hor. Maten worden goed gecheckt, Erg blij mee. Hij past meteen. Nette afwerking.

Els Van der Spek

Prima horren

Uw ervaring met Horren.com:

Iedere bestelde hor is perfect, blij mee!! Makkelijk te bestellen.

Marleen

Rolhor voor slaapkamerraam

Uw ervaring met Horren.com:

Goed, precies op maat, duidelijke uitleg erbij, gemakkelijk te plaatsen

Arelya Nieker

Fijne hor

Uw ervaring met Horren.com:

In april al een rolhor voor de ene slaapkamer gekocht. Nu in september een 2de gekocht voor de andere slaapkamer. Goede kwaliteit en makkelijk zelf op te hangen (met een 2de persoon erbij die de hor... In april al een rolhor voor de ene slaapkamer gekocht. Nu in september een 2de gekocht voor de andere slaapkamer. Goede kwaliteit en makkelijk zelf op te hangen (met een 2de persoon erbij die de hor vast houdt).

GJ

Goed materiaal en mooi systeem

Uw ervaring met Horren.com:

Goede en duidelijke website. Betrouwbare levertijd en goed verpakte artikelen. Heel mooi materiaal dat makkelijk te installeren is.