Henk Wever

Onze 1e hordeur heeft het na 25 jaar begeven. De nieuw aangeschafte kon ik er zo weer in hangen

Super te vreden

Ina Boegman-Massen

Review

H van Leeuwen

Prima raamhorren

Uw ervaring met Horren.com:

Op maat gemaakte raamhorren bleken precies te passen. Eenvoudige montage. Horren sluiten goed af en weken perfect. Ook de serviceverlening was dik in orde. M.a.w. we zijn blij met de geleverde... Op maat gemaakte raamhorren bleken precies te passen. Eenvoudige montage. Horren sluiten goed af en weken perfect. Ook de serviceverlening was dik in orde. M.a.w. we zijn blij met de geleverde producten én de prima service.

Ruud Vogelaar

Top product

zeer goede ervaring met Horren.com

Marinus Bos

Prima service

Uw ervaring met Horren.com:

prima contact over mogelijkheden en snelle en correcte levering

Wim Munter

Raamhor

Uw ervaring met Horren.com:

Snelle levering, mooie hor.

Jan-Paul Fros

Gewoon erg goed.

Uw ervaring met Horren.com:

De website met alle technische informatie, de uitleg over het nemen van de juiste maat en het bestelproces is helder en super duidelijk. De hor zelf is echt top! Mooi strak goed afgewerkt en valt... De website met alle technische informatie, de uitleg over het nemen van de juiste maat en het bestelproces is helder en super duidelijk. De hor zelf is echt top! Mooi strak goed afgewerkt en valt nauwelijks op doordat het frame dezelfde kleur (RAL 9010) heeft als onze kozijnen.
Levering was mooi op tijd en tijdstip was goed te volgen. Dus alles bij elkaar vijf sterren. Gewoon erg goed!

Jos Vermeulen

Perfecte hor voor dubbele deur

Uw ervaring met Horren.com:

Goed te bestellen en ontvangst na afspraak. Alles correct

Nathalie Tummers

Superblij met m’n hor.

Heel goed.

Philippe

Hor voor studentenkamer zoon

Uw ervaring met Horren.com:

Goede uitleg over meten dus past perfect