Henk Trouwborst

Dick Reijmer

Hor

Zeer goed

Arian Willems

Daar kan geen zelfbouw pakket tegenop ;-)

Uw ervaring met Horren.com:

Mooi afgewerkte raamhor voor prima prijs

Willem Langen

Raamhor

Uw ervaring met Horren.com:

Goede ervaring. Enkele jaren ook al een hoor gekocht. Geen klachten. Dus onlangs weer een gekocht.

Leonie

Goede kwaliteit en makkelijk geinstalleerd

Uw ervaring met Horren.com:

Prima meetinstructie, geleverd binnen 2 weken, snel geinstalleerd en erg blij met de kwaliteit! Niets om op aan te merken.

Ajw Michels

Raam horren

uitstekend

Peter Verberne

Mooooi!

Uw ervaring met Horren.com:

Super service van Horren.com. Makkelijk bestellen en makkelijk corrigeren. Ik had de hoogte en breedte verwisseld. Gemeld. Binnen een paar minuten een gecorrigeerde bestelling. Nette factuur. Ik heb... Super service van Horren.com. Makkelijk bestellen en makkelijk corrigeren. Ik had de hoogte en breedte verwisseld. Gemeld. Binnen een paar minuten een gecorrigeerde bestelling. Nette factuur. Ik heb gekozen voor de extra transparante inzethorren voor draai-kiepramen. Mooi spul. Past goed. Geen muggen meer voor de baby!

Erik Barents

Technisch perfect

Uw ervaring met Horren.com:

Prima product. Perfecte afmetingen.
Levering zonder papieren.
Geen gebruiksaanwijzing en ook geen verwijzing naar de website, waar een goede gebruiksaanwijzing staat.

Harm Jan Kanis

Eerste test is geslaagd!

Uw ervaring met Horren.com:

Heb de duidelijke instructie gevolgd voor zowel opmeten als plaatsen van de hor in mijn aluminium draai-/kiepraam. Na bestelling (en kort contact met klantenservice) werd de hor snel geleverd en hij... Heb de duidelijke instructie gevolgd voor zowel opmeten als plaatsen van de hor in mijn aluminium draai-/kiepraam. Na bestelling (en kort contact met klantenservice) werd de hor snel geleverd en hij past precies!

Dit is voor herhaling vatbaar.

David Willems

Inzet horren

Uw ervaring met Horren.com:

Goeie service en snelle levering