Emma Berkhout

Uw ervaring met Horren.com:

Perfect geleverd, makkelijk zelf in elkaar te zetten, loopt uitstekend! Al met al zeer tevreden

SDP

Top

Uw ervaring met Horren.com:

Goed, duidelijke instructies, horren waren perfect. Vragen bij de klantenservice waren snel, duidelijk en goed beantwoord.

Walter

Ik ben zeer tevreden met de producten van horren.com

Uw ervaring met Horren.com:

Inmiddels heb ik in twee leveringen in totaal drie producten besteld bij horren.com. Twee dubbele plisse hordeuren en één enkele hordeur. Ik ben erg tevreden met de hordeuren. De leveringen waren... Inmiddels heb ik in twee leveringen in totaal drie producten besteld bij horren.com. Twee dubbele plisse hordeuren en één enkele hordeur. Ik ben erg tevreden met de hordeuren. De leveringen waren beide keren tijdig en snel geleverd en de montage is eenvoudig.

Wil Uitterlinden

Super mooi product

Uw ervaring met Horren.com:

Goede service goede communicatie en snelle levering

Jan Roskam

Op tijd geleverd, cassette past prima

Zeer goed

Jan Ramaker

Prima product en keurig op maat geleverd.
Ook de tips en trics voor het opmeten zijn erg duidelijk

Uw ervaring met Horren.com:

Goed en op tijd geleverd.

Anco De Jong

2 Horren besteld kunststof kozijnen

Uw ervaring met Horren.com:

Vlotte afhandeling en precies zoals gevraagd

mark

Hor gekocht

Uw ervaring met Horren.com:

duidelijke site,en goed matriaal.
alles volgens afspraak

Jan Arie van Garderen

Uitstekend horraam voor ons draai-kiepraam

Uw ervaring met Horren.com:

Wij hebben inmiddels ons nieuwe horraam in gebruik genomen. Hij zit uitstekend in het kunststof kozijn. Levering helemaal correct volgens afspraak. Wij zijn er gelukkig mee.

P Roks

De horren die wij hebben zijn na 5 jaar nog steeds fantastisch

Uw ervaring met Horren.com:

Het contact is altijd heel erg goed geweest. We zijn ook een keer op het bedrijf geweest en zijn toen fijn ontvangen en hebben zelfs een rondleiding gekregen.