Eltjen Reitsema

Voortreffelijk

Uw ervaring met Horren.com:

De hor werd snel geleverd. Voldoet aan alle verwachtingen

Ronald De Ruijter

Plisse horren SE-200

Uw ervaring met Horren.com:

Horren.com is een goed bedrijf die horren verkoopt .de horren zijn van uitstekende kwaliteit voor een goede prijs en zelf makkelijk te installeren.

Brenda

Heel tevreden!

Uw ervaring met Horren.com:

Heel tevreden met mijn inzethor en voorzethor. Duidelijk instructieboekje bijgeleverd. Professioneel bedrijf.

Harry Wolffenbuttel

Top

Uw ervaring met Horren.com:

Geweldige service en goede kwaliteit

Rien Van de Haar

Top Hor

Prima ervaring

Peter Zwaan

Zeer tevreden

Uw ervaring met Horren.com:

Goede meetinstructie, snelle levering en makkelijk te plaatsen. Blij met deze mooie dubbele hordeur.

Dirk L.

Goede kwaliteit, eenvoudig installeren

Uw ervaring met Horren.com:

Na goed opmeten dubbele plissé hordeuren besteld. Na een week thuis en in een uur geinstalleerd. Perfecte kleur ook, crème. Ingevouwen valt het geheel mooi weg in het kozijn. Aanrader.

Herman Visser

Gewoon top

Henk Hulsebosch

Vernieuwing van mijn hordeur.

Uw ervaring met Horren.com:

In 2008 kocht ik mijn hordeur zonder deurgeleiders waardoor ik bij het openen en sluiten met mijn vingers in het gaas haakte. Dat heb ik geweten.
De door mij bestelde nieuwe deuren pasten in de...
De door mij bestelde nieuwe deuren pasten in de bestaande bovengeleider doch de ondergeleider heb ik na grondige onderhoud van het kozijn vernieuwd. Dit alles met grote tevredenheid.

Pol Hoekema

Meer dan tevreden!

Uw ervaring met Horren.com:

De klantvriendelijkheid, betrokkenheid, het meedenken en de service zijn ongekend fantastisch geweest.. Heb al velen daarvan op de hoogte gesteld.. en hen dus aanbevolen.