Aad van der Wulp

INFO Horren

Erica de Muinck Keizer

Flinke prijs maar goed stevig metalen produkt. De hor is echter alleen te bedienen met het trekkoord, niet met de handgreepjes. Dan schiet hij weer open.

Goed.

Reactie Horren.com:

Beste Erica, bedankt voor het schrijven van een beoordeling! De rolhor is zeker ook met handgrepen te bedienen. Wel vreemd dat dat niet lukt. We waren niet op de hoogte van het probleem, en kunnen u... Beste Erica, bedankt voor het schrijven van een beoordeling! De rolhor is zeker ook met handgrepen te bedienen. Wel vreemd dat dat niet lukt. We waren niet op de hoogte van het probleem, en kunnen u nu ook niet bereiken. Zou u ons even willen mailen of bellen? Dan kijken we uiteraard wat er aan de hand is! ^Marco van Horren.com

Els

Tevreden

Uw ervaring met Horren.com:

Ik heb een got besteld, deze werd op de geplande datum geleverd. Past perfect en ziet er heel mooi en netjes uit!

Paul

Goede horren

Goede service

Kevin Maris

2x rolhor

Uw ervaring met Horren.com:

Wegens het niet passen van inzet of voorzethorren kocht ik twee rolhorren voor plaatsing BUITEN. Ziet er degelijk uit. Niet zo eenvoudig te installeren maar dit lag niet aan het materiaal maar aan... Wegens het niet passen van inzet of voorzethorren kocht ik twee rolhorren voor plaatsing BUITEN. Ziet er degelijk uit. Niet zo eenvoudig te installeren maar dit lag niet aan het materiaal maar aan het feit dat ik op een ladder van 4m moest staan boren. Over de levensduur kan ik nog niets zeggen maar ik hoop dat ze lang meegaan. Prijs was wel relatief duur. Alles netjes op tijd geleverd.

A Wijnants

De klant centraal

Uw ervaring met Horren.com:

Goed advies, levering binnen de aangegeven tijd, product naar wens.

Maartje

Hele makkelijke nette horren

Uw ervaring met Horren.com:

Prima bedrijf met goede kwaliteit producten!

Sander

(Bewerkt)

Prima horren

Uw ervaring met Horren.com:

We hadden gekozen voor 'extra doorzichtig' wat ons prima bevallen is.

René Veelders

Hor slaapkamer