Ela Lentz

Wat een mooie hordeur

Uw ervaring met Horren.com:

we zijn heel tevreden met de mooie hordeur

Mirna Bijlsma

Goede betrouwbare onderneming

Uw ervaring met Horren.com:

Servicegericht, vriendelijk, kwalitatief goed, betrouwbaar

Eric Achten

Eenvoudiger kan niet

Uw ervaring met Horren.com:

Bestelling aangekregen. Handleiding gevolgd. Installatie in 10 minuten. Werkte vanaf de eerste keer. Prima produkt.

I. de Laat

Goede service en top product

Uw ervaring met Horren.com:

Duidelijke site om te bestellen, snel geleverd, goede duidelijke handleiding en top service! Snel antwoord op je vraag, onze mail werd zelfs op zondag beantwoord. Aanrader voor wie horren nodig heeft.

Diana

Wat een gemak en comfort

Uw ervaring met Horren.com:

Derde keer hier horren besteld. Iedere keer voor een ander huis en een ander model. Ook deze keer weer zeer tevreden
Goed, snel en eerlijk contact met klantenservice. Ze konden niet garanderen...
Goed, snel en eerlijk contact met klantenservice. Ze konden niet garanderen of de horren ook knutjes tegen houden. Knutjes seizoen is zo goed als over, ik kan hier zelf ook nog geen antwoord op geven.
De horren passen weer perfect. 1 tip
Voeg torx schroeven toe ipv kruiskop bij de rolhorren. Maakt het bevestigen nog gemakkelijker.

Cor Winde

Eindelijk muggenhorren

Uw ervaring met Horren.com:

Al heel lang hikte ik aan tegen het ontbreken van muggenhorren in de ramen van mijn slaapkamer. Probleem was de ouderwetse raamboompjes. Toen die eenmaal vervangen waren door telescopische... Al heel lang hikte ik aan tegen het ontbreken van muggenhorren in de ramen van mijn slaapkamer. Probleem was de ouderwetse raamboompjes. Toen die eenmaal vervangen waren door telescopische raamboompjes horren ingemeten en besteld. Ze passen perfect en het probleem is dus opgelost.

Gert Mimpen

Top

Uw ervaring met Horren.com:

Prima zoals alles gegaan is.

NPJ Laan

Raamhorren voor draaikiep

Uw ervaring met Horren.com:

We zijn er blij mee. En heel tevreden.

Sander

Hor

Uw ervaring met Horren.com:

Prima ervaring, duidelijke communicatie afstemming.

Nettie Alkema

Horren voor onze kantel-kiep ramen

Uw ervaring met Horren.com:

Zeer goed. Professioneel, snel en precies geleverd wat we nodig hadden