Remy
- Product of service:
- Pre workout
Legit company
Professionele organisatie, doet wat het beloofd, snelle levering.
Goede en nette levering
Pakje was niet aangekomen dhl zei schade dus ging retour house of nutrition gebeld zijn er achteraan gegaan en hebben nieuwe levering geregeld top zaak goed opgelost
bestelling was in eerste instantie niet compleet, maar dit is netjes en kosteloos door hen opgelost door het ontbrekende item alsnog te verzenden.
Ja
Perfect. Vlotte verwerking en verzending.
Vlotte levering klantenservice ook top
Snelle correcte service
Top service!
snelle afhandeling en levering
Altijd goed
Altijd snel en netjes bezorgd. Ook leuke gifts erbij.
House of Nutrition verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
House of Nutrition heeft de volgende resultaten bereikt:
Legit company
Professionele organisatie, doet wat het beloofd, snelle levering.
Goede en nette levering
Ja
Perfect. Vlotte verwerking en verzending.
Vlotte levering klantenservice ook top
Snelle correcte service
Top service!
snelle afhandeling en levering
Altijd goed
Altijd snel en netjes bezorgd. Ook leuke gifts erbij.
House of Nutrition heeft de volgende resultaten bereikt: