Hélène Dubois
Zeer tevreden over de geleverde diensten! Werk wordt snel, netjes en goed uitgevoerd. Heel aardige medewerkers.
- Heeft u nog verbeterpunten of tips voor ons om onze dienstverlening te verbeteren?
- Geen verbeterpunten.
Redelijk
Goede service, vriendelijk personeel en komen afspraken na.
Prima bedrijf. Doen wat ze beloven.
Goede service en een compleet aanbod.
Toppers: Vriendelijk/ deskundig personeel als prijs/kwaliteitverhouding 👍
goede service. kwam precies op afgesproken tijd
Prima werk
Er staan dingen op de offerte berekend die tijdens de werkzaamheden niet gebruikt zijn. O.a. val beveiliging is niet gebruikt wel berekend.
Goede communicatie en professioneel
Prima geregeld
Mijn indruk is heel goed. 2 jaar geleden huis laten schilderen door Housecare. Zeer tevreden over. Nu hadden we lekkage aan dakkapel waardoor verf afbladerde. Binnen 1 week is lek gemaakt en de volgende dag ook de dakkapel weer geverfd. Top service dit.
Housecare Service verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Housecare Service heeft de volgende resultaten bereikt:
Redelijk
Goede service, vriendelijk personeel en komen afspraken na.
Prima bedrijf. Doen wat ze beloven.
Goede service en een compleet aanbod.
Toppers: Vriendelijk/ deskundig personeel als prijs/kwaliteitverhouding 👍
goede service. kwam precies op afgesproken tijd