A Pieters

Gemoedelijke en behulpzaam personeel

Je kan makkelijk via website naar al het materiaal kijken en zien wat er voorradig is. Dit is overzichtelijk ingedeeld.

Wanneer je b.v. naar geïmpregneerd hout 15X140 zoekt en je wilt dan naar een andere kopmaat zoeken dan kom je bij terug klikken in gehele assortiment geïmpregneerd hout terecht.

Patrick Van Zadel

Keurige website en scherpe prijzen, snel geleverd!

Online en snel geleverd

Sluitringen leveren bij schuttingdeur scharnieren

a van de swaluw

Niet altijd voldoende ervaren personeel in de winkel voor advies. Dit personeel zou geen antwoord moeten geven maar standaard moeten doorverwijzen naar een deskundig personeelslid.

Zeer servicegericht. Hulp bij het in- cq opladen

G.H. Loohuis

Tuindeur besteld voor mijn ouders en ook daar laten leveren. Het is allemaal keurig op voorhand geregeld. Alleen vond ik het wat vreemd dat er 1 chauffeur kwam leveren, die vervolgens aan mijn... Tuindeur besteld voor mijn ouders en ook daar laten leveren. Het is allemaal keurig op voorhand geregeld. Alleen vond ik het wat vreemd dat er 1 chauffeur kwam leveren, die vervolgens aan mijn bejaarde moeder (83 jaar) vroeg of ze even kon helpen sjouwen...
Wat uiteraard niet echt een optie was. Verder goed geregeld en ook goede materialen!

Gewoon prima geregeld...

Het is niet helemaal duidelijk dat de vermelde afleverkosten niet zijn inbegrepen in de totaaltelling als je nog aan het bestellen bent.

Reactie Hout in de tuin:

fijn dat u tevreden bent over ons product. het transport voor dergelijk deuren besteden we uit een transportbedrijf helaas hebben we niet altijd alle controle over de service bij de leveringen. onze... fijn dat u tevreden bent over ons product. het transport voor dergelijk deuren besteden we uit een transportbedrijf helaas hebben we niet altijd alle controle over de service bij de leveringen. onze excuses hiervoor. uiteraard hebben uw feedback neergelegd bij het transportbedrijf.

Gezina Te kampe

Goede snelle service en goede kwaliteit hout

Goede kwaliteit en snelle levering

M Arkesteijn

Een complete tuindeur op maat met kozijn besteld. De eerste deur had helaas wat transport schade. Zonder problemen opgehaald bij het brengen van een nieuwe keurige deur. Heel erg tevreden.

Vriendelijke mensen vriendelijke prijzen

Marten Daling

Top

Goede service

Peter van de Velde

Op locatie geweest om mijn wensen te bespreken. Kreeg hierin goed advies. Bij samenstelling van de schutting vergeten de schuttingpanelen op te nemen. Hier kwamen we achter bij levering. Super... Op locatie geweest om mijn wensen te bespreken. Kreeg hierin goed advies. Bij samenstelling van de schutting vergeten de schuttingpanelen op te nemen. Hier kwamen we achter bij levering. Super opgelost en dezelfde dag alsnog de panelen geleverd gekregen.

Service, kwaliteit, snelheid van leveren

Niko Stjepanovic

Een fijn en vlot ervaring. Juiste informatie aangaande het product en bijbehorende proces van bestellen etc. Dag later het product in huis. Helemaal ToP!

Direct handelen.

Mart Smand