Brigit Wammes
Prachtig resultaat
zeer mooie uit hout gesneden vogel besteld, goede kwaliteit
Correct en snel geleverd 👍
Prima ervaring snelle levering nette letters laten maken voor ons schip
Goede service, mooi werk!
De levering was netjes op tijd maar niet conform de bestelling. Na twee dagen wachten nog geen reactie op mijn mail daarover. Dat kan wat vlotter. U vraagt in deze mail of ik een vrouw, man of iets anders ben. Dat is volgens mij ongepast en totaal niet relevant. Er word verder niets inhoudelijks gevraagd.
Heb U een mail ge stuurt over verkeerd geleverde letter L hoofdletter besteld kleine letter gekregen
Wij hadden een lettertype nodig die niet op de website vermeld stond en zij hebben dit netjes en snel gedaan inclusief voorbeelden van te voren.
Ik heb 5 houten letters besteld bij houtenletter.com en ze waren precies zoals beschreven en werden mooi snel bezorgd. Dik tevreden!! Met vriendelijke groet Joop Wagenaar
Is goed bevallen
De levering ging in 1e instantie niet goed maar het werd goed en snel hersteld
Snel en goed meer keuze in materialen
Mooie houten letters die we gaan gebruiken om ons volkstuinhuis een naam te geven. Veel keus in lettertypes, houtsoort, dikte en grootte. Het wordt prachtig zo. Blij dat we dit hebben ontdekt.
Houtenletter.com verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Houtenletter.com heeft de volgende resultaten bereikt:
Prachtig resultaat
zeer mooie uit hout gesneden vogel besteld, goede kwaliteit
Correct en snel geleverd 👍
Prima ervaring snelle levering nette letters laten maken voor ons schip
Goede service, mooi werk!
Is goed bevallen
De levering ging in 1e instantie niet goed maar het werd goed en snel hersteld