Jaap Buursma

Goede snelle service, afspraken nagekomen.

Goede prijs
Houten trappen

Ejo

Goede service. Correcte plaatsing

Service
levering 2 trappen

C a r o l i n e

Gemakkelijk, duidelijk, snel en zeer correcte samenwerking!!!! Ik raad dit bedrijf aan iedereen aan!

GEEN
Snelheid
Op maat gemaakte trap

Moos Products

Een top bedrijf komt afspraken na. Wat ze beloven doen ze.

Ze komen hun afspraken na wat ze zeggen zal ook worden gedaan.
houtentrap naar zolder

Ruud

Na opmeten 4 weken later trap geplaatst, netjes gewerkt, dit bedrijf is zeker een aanrader!!!!

Vriendelijke mensen, Top service
Zolder trap geplaatst

Eric van Batenburg

Top bedrijf. Goede service en een klantgerichte aanpak. Zeer tevreden met het eindresultaat. Bedankt Bas 👍🏻.

Aandacht voor de klant en denken in oplossingen. Heldere communicatie en mooi product. En dat voor een scherpe prijs. TOP!
Nieuwe trap

Jm Jansen

Ter zake kundig en ontzettend vriendelijk, alles dik voor elkaar.

Prijs kwaliteit, ze komen gemaakte afspraken na.
Geen, alhoewel wellicht kan de prijs iets omhoog.
Trap online besteld.

Mark Verstegen

Geweldige aftersales met ongekend coulante oplossing. Hebben in Corona tijd een trap besteld. Door Corona kwam onze eigen verbouwing in een behoorlijke vertraging. Daardoor hebben we de trap een aantal maanden moeten opslaan. Toen we de trap wilde gaan plaatsen bleken de treden niet te passen in de trapboom. Het bedrijf heeft de trap opgehaald, op de werf nagekeken en de treden aangepast. De trap was in een te vochtige ruimte opgeslagen. Binnen een week was de trap weer terug en inmiddels staat deze perfect passende trap. En dan was ik het meest verrast dat zij dit geheel kosteloos hebben opgelost. Super bedankt en wat een fijn team dat jullie zijn.

Zou het niet kunnen zeggen. Als elk bedrijf op dit niveau zijn verantwoordelijkheid neemt dan waren er geen problemen.
Super goede service. Geweldig bedrijf.
Open eiken trap. Speciaal op maat gemaakt

Suplex bv

SterSterSterLege sterLege ster

U bent te vroeg. Ik zou pas na levering gaan informeren

Trap besteld. Moet nog worden geleverd

Antwoord Houtentrappenwinkel.nl

Bedankt voor uw feedback. Aangezien u de leverdatum per email zelf heeft verzet is per abuis de uitnodiging voor uw feedback toch automatisch verzonden door ons systeem. Echter hebben wij direct gereageerd op uw email om de trap later te leveren. Wij hebben uw trap op de door u gewenste dag geleverd. Wij hopen dat dit allemaal naar wens is verlopen.

Geantwoord op

Amber

Bestellen was eenvoudig. Bestelling en bezorging verliep volgens afspraak. Trap past goed in elkaar en ziet er netjes uit.

Nvt
Netjes volgens afspraak
Bouwpakket halfslagtrap

berto bouw en project

goed

lekker snel
trappen

Berry Fehrmann

Eigenlijk uitstekend is juiste woord!

Goede configurator, prima afhandeling, telefonisch contact👍. Trap past uitstekend, zeer netjes afgewerkt. Zelfs voor een niet klusser is deze trap te monteren. Heb hem zelf ook als bouwpakket ontvangen. Trap stond binnen 3 uur op zijn plaats.
Dubbel kwarts trap

Doei

Prima. Aardige mensen. Zeer punctuele planning en afhandeling.

Punctueel en snel

V Leent

Niets anders dan Lof gewoon alles volgens afspraak

Voor ons geen verbeter punten dik tevreden
Snelle reactie en alles verloopt zoals afgesproken en het plaatsen van de trap echt geweldig gedaan goede vaklui
Levering nieuwe trap

R.Wellerdieck

Goeie ervaring

Goeie website makkelijk om trap samen te stellen goeie feedback snelle levering.
Geen idee
Trap

Houtentrappenwinkel.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Houtentrappenwinkel.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10
  • checkEerste review geschreven op 2 oktober 2016

Houtentrappenwinkel.nl

Houtentrappenwinkel.nl is onderdeel van Goedhart Deuren Woerden. Reeds meer dan 30 jaar zijn wij actief in de levering en montage van houten binnendeuren. Door de grillige markt in de bouw welke is ontstaan na de crisis zijn wij op zoek gegaan naar een product wat past bij ons productieproces in deuren. Houten trappen kwamen in beeld en het idee is geboren.

Kuipersweg 29

3449 JA Woerden

Jaap Buursma

Goede snelle service, afspraken nagekomen.

Goede prijs

GEEN
Snelheid
Op maat gemaakte trap

Moos Products

Een top bedrijf komt afspraken na. Wat ze beloven doen ze.

Ze komen hun afspraken na wat ze zeggen zal ook worden gedaan.
houtentrap naar zolder

Ruud

Vriendelijke mensen, Top service
Zolder trap geplaatst

Eric van Batenburg

Nieuwe trap

Jm Jansen

Ter zake kundig en ontzettend vriendelijk, alles dik voor elkaar.

Prijs kwaliteit, ze komen gemaakte afspraken na.
Geen, alhoewel wellicht kan de prijs iets omhoog.
Trap online besteld.

Mark Verstegen

Super goede service. Geweldig bedrijf.
Open eiken trap. Speciaal op maat gemaakt

goed

lekker snel
trappen

Berry Fehrmann

Eigenlijk uitstekend is juiste woord!

Dubbel kwarts trap

Doei

Prima. Aardige mensen. Zeer punctuele planning en afhandeling.

Punctueel en snel

V Leent