8.5 /10

checkbox94% beveelt Houtkachel-webshop.nl aan!

8.2/10

Hans Schenk

Als nieuwe gebruiker van een houtkachel was ik bij de aanschaf van mijn houtkachel zeer tevreden over de verstrekte deskundige informatie, de nette en vlotte installatie en adviezen/service. Dit bedrijf is absoluut een aanbeveling om hier uw houtkachel of accessoires te kopen.

Pinnen is niet mogelijk, zou wel prettig zijn

Dirks lichtadvies

Vriendelijk en verstand van zijn producten

persoonlijk contact

Melissa

Mooie producten, goede service

Armando

Mooi product

Snelle communicatie (wanneer nodig)

Arie

SterSterSterSterLege ster

Luisterend en meedenkend bedrijf en adviseren daardoor precies wat ik nodig heb.

bedankt voor u review . Wij gaan kijken voor dit te verbeteren. Mvg. Loek

Thijs J Soeting

Ik zocht een onderdeel voor mijn Aduro H1 en had het binnen de kortste keren gevonden.

Terreur

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Matig

weergegeven wanneer een product niet in voorraad is en dan ook niet kan gekocht/betaald worden.

Luc

Onderdeel besteld voor de kachel, waarvan niet helemaal duidelijk was of het zou passen, dat moest uitgezocht worden om onnodig pakketpostverkeer te voorkomen. Dat uitzoeken is op de volgende werkdag gedaan en ook goed gedaan. Daarna op dezelfde dag ook nog verzonden. Ordergrootte was circa 100€ en toch goede service. Dank je wel, Loek!

Jvs

Top!

Website beetje achterhaald

Miranda Nijssen

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Helaas niet goed bestelde artikel bleek niet op voorraad. Dit stond echter niet aangeven toen ik het artikel bestelde. Daarna netjes een mail terug ontvangen dat het bij de fabrikant in bestelling is.

Reactie e-mail

Sim

Uitstekende service

w p h moorman

SterSterSterHalve sterLege ster

bestelling inderdaad binnen 2 werkdagen geleverd en de webshop is simpel en duidelijk

Smits

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

1.5

Antwoord Houtkachel-webshop.nl

Goedemorgen, Er staat op de website dat u bestelde producten een levertijd kan hebben van +/- 3 weken , U heeft 23-11-2023 besteld . U producten is bij ons weggaan op 01-12-2023. en verwachten dan ook dat u dit binnen enkele dagen ontvang. Mvg. Loek

Geantwoord op

Houtkachel-webshop.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Houtkachel-webshop.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.5/10
  • checkEerste review geschreven op 27 oktober 2013

Houtkachel-webshop.nl

In onze webshop vindt u behalve de vele houtkachels ook aansluitmaterialen, rookkanalen, onderdelen en diverse accessoires en alles super snel thuis geleverd.

Loijveldweg 14

Melissa

Mooie producten, goede service

Armando

Mooi product

Snelle communicatie (wanneer nodig)

Arie

bedankt voor u review . Wij gaan kijken voor dit te verbeteren. Mvg. Loek