R.Hollander

Snelle bezorging en netjes ingepakt

S Verdries

Goed.

Goed.

Hofstra

Prima!

Leuk de gratis aanmaakblokjes

Folkert Bakker

Uitstekend, goede ontvangst in showroom en uitgebreid de tijd voor ons genomen.

Beschrijf hier uw ervaring

Goede voorlichting en correcte levering

De vos

Goede en hele snelle service.
Van Rossum kachels heeft de kachel netjes afgeleverd en uitgebreid de tijd genomen om uit te leggen hoe hij werkt.

Tineke Baak

Snelle afhandeling en leveringproduct.
De haard beand goed echter spat vuurvonken. Dit is gevaarlijk en onrustig omdat mijn kussens op het terras zo vlam kunnen vatten.

Vraag: is...
Snelle afhandeling en leveringproduct.

Vraag: is er een mogelijkheid om er een rek/gaas of luikje voor te plaatsen?

Reactie Houtkachelsenhaardenshop.nl:

Stofey biedt (nog) geen mogelijkheid om er gaas voor te plaatsten. U kunt de gevolgen van spatten oplossen of kijken naar de oorzaken van het spatten. De oorzaak is eigenlijk altijd slecht hout: het... Stofey biedt (nog) geen mogelijkheid om er gaas voor te plaatsten. U kunt de gevolgen van spatten oplossen of kijken naar de oorzaken van het spatten. De oorzaak is eigenlijk altijd slecht hout: het is nat, of het is waaihout of pallethout, resthout etc. Met goed gedroogd hout van beuk, berk, eik spat de haard nauwelijks. Dan kunt u gerust eromheen zitten...

Martin

Jacobus pookset besteld

Beschrijf hier uw ervaring

Snelle gratis levering in goed verpakte doos!

de Vries

Kachelventilator besteld

snelle, prima levering

F v Winden

Goed haardhout en snel geleverd

Beschrijf hier uw ervaring

Aanmaakhout werd nageleverd, dit werd pas verteld nadat ik had gebeld met de vraag waarom het niet bij de levering van de pallet zat. Dus de communicatie kan beter. Verder uitstekend!

Reactie Houtkachelsenhaardenshop.nl:

Beste heer,
Bedankt voor uw review. Alleen is deze review niet voor ons bestemd, maar voor de webwinkel waar u hout heeft gekocht. Wij verkopen namelijk geen haardhout.