Hennie Ostade
- After sales
- Zou u dit bedrijf aanbevelen?
- Ja
- Welke score geef je het bestelgemak
- 5
eerste keer gekocht
Prima product
Uitstekend
SPAM goed
Houtskool.nl levert uitstekende houtskool en is erg duidelijk over het verloop van de bestelling. Ik bestel hier zeker vaker in de toekomst.
Top
Goede ervaring , goede houtskool voor slow .
Houtskool.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Houtskool.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Prima product
Uitstekend
SPAM goed
Top
Goede ervaring , goede houtskool voor slow .
Houtskool.nl heeft de volgende resultaten bereikt: