Bert van der Woerd
- Verbeterpunten of tips
- net
- Product of service:
- hardhouten paaltjes en planken
Goed geholpen en afgehandeld
Geweldig bedrijf betonnen houtschutting besteld goed geholpen door de baliemedewerkers en de bezorger die vandaag met een kleine vrachtwagen kwam afleveren dacht goed mee waar de spullen het beste konden neer gezet worden was vriendelijk en behulpzaam .... voortaan al me hout daar bestellen dikke 10 voor de medewerkers daar.
Hout besteld voor een moestuin bak. Levering duurde 7 werkdagen ipv de beloofde 5 waardoor ik mijn vrije dag niet kon gebruiken voor klussen en het transport bedrijf had een tijdsblok aangegeven (14:06-17:00) en heeft om 13:37 alles op straat gedumpt ondanks verzoek het in de geopende schuur te plaatsen. Ik ga met deze ervaring niet nogmaals hier bestellen
Geweldig ervaring
wederom een goede ervaring en zeer vriendelijk personeel
Top, groot assortiment en prima webshop
Goede service, vriendelijke mensen die meedenken
Fijn bedrijf, voor elke tuinklus halen we hier onze spullen vandaan.
Super mooie schutting geleverd op de gewenste dag door vriendelijke chauffeur.
Duidelijk en transparant in de communicatie
Uitstekend
Snel en professioneel
Mooi hout en snel geleverd. Werd bezorgd en ideaal met de tracking app zodat je precies weet wanneer ze er aan komen. Vriendelijke bezorger ook.
Snel antwoord op vragen Helaas 5 dagen levertijd niet gehaald Behulpzame chauffeur en mooi op tijd
Hout Vandaag verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Hout Vandaag heeft de volgende resultaten bereikt:
Goed geholpen en afgehandeld
Geweldig ervaring
wederom een goede ervaring en zeer vriendelijk personeel
Top, groot assortiment en prima webshop
Goede service, vriendelijke mensen die meedenken
Fijn bedrijf, voor elke tuinklus halen we hier onze spullen vandaan.
Super mooie schutting geleverd op de gewenste dag door vriendelijke chauffeur.
Duidelijk en transparant in de communicatie
Uitstekend