Martin Burkel
- Verbeterpunten of tips
- Automatische review feetback geeft verwarring als er een product langere levertijd heeft
- Product of service:
- Zweeds rabat geïmpregneerd
Prettig contact
Uitstekend! Duidelijk en snel.
Hout vandaag
Altijd zeer prettig samenwerken met de heren. Hout wordt snel geleverd of kan zelf uitgekozen worden. Hout is van goede kwaliteit
Prima tuin hout opgehaald. Heel aardige ontvangst.
Top
Mooi tuinhout. Zeer tevreden. Kleine attentie werd nagestuurd.
de bestelling ging vlot, maar nog niets geleverd
Zeer vriendelijke, enthousiaste en kundige medewerkers .
Positief. Mooi hout
Goed en vriendelijk te woord gestaan. No nonsense informatie. Snelle levering. Als ik weer wat nodig hebt ga ik zeker terug
Snel, eenvoudig en prettig. Communicatie 100% Klanttevredenheid 100% Ik raad aan
snelle service
Goed geholpen en afgehandeld
Geweldig bedrijf betonnen houtschutting besteld goed geholpen door de baliemedewerkers en de bezorger die vandaag met een kleine vrachtwagen kwam afleveren dacht goed mee waar de spullen het beste konden neer gezet worden was vriendelijk en behulpzaam .... voortaan al me hout daar bestellen dikke 10 voor de medewerkers daar.
Hout Vandaag verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Hout Vandaag heeft de volgende resultaten bereikt:
Prettig contact
Uitstekend! Duidelijk en snel.
Hout vandaag
Prima tuin hout opgehaald. Heel aardige ontvangst.
Top
Mooi tuinhout. Zeer tevreden. Kleine attentie werd nagestuurd.
de bestelling ging vlot, maar nog niets geleverd
Zeer vriendelijke, enthousiaste en kundige medewerkers .
Positief. Mooi hout
snelle service