9.5 /10

checkbox0% beveelt How2behealthy aan!

Margaret Griep

Mijn ervaring is super goed. How2behealthy was mijn laatste poging na diverse diëten te hebben gevolgd om af te vallen. Het is geen diët maar een andere manier van eten. Mijn doel was meer energie, minder vermoeidheid. En een paar kilo gewichtsverlies zou fijn zijn. Nooit gedacht met deze voedings adviezen - 20 kg zou afvallen. Ik voel me beter in mijn vel zitten minder vermoeidheid, slaap beter, geen maag/ darmklachten meer. Kleren kopen is weer leuk, alles staat weer leuker. Mijn begeleiding van Jose was top, kon altijd met vragen bij haar terecht, zij motiveerde me om door te zetten. Ik blijf op gewicht, blijf ook komen om me te wegen, heb deze " stok" achter de deur nodig. Ook de app en de recepten, boodschappen lijst zijn een enorme hulp om dit vol te houden.

Jolanda Boosten

Sinds 2016 bekend met het How2behealthy. Zeer goede begeleiding en controle door Ivo. Een echte aanrader in de begeleiding van overgewicht. Ik ben even een tijd niet aanwezig geweest als klant. Door omstandigheden had ik weer flink overgewicht en moest hier dringend aan gaan werken. Mijn lichaam begon te protesteren in de vorm van een veel te hoge bloeddruk en hartkloppingen. Dit was niet goed!! Op eigen initiatief de draad gelukkig weer kunnen oppakken. De knop kunnen omzetten.In mijn gedachten de tips en begeleiding van Ivo als coach.. Regelmatig eten op vaste tijden. Welke voeding, vezelrijk eten dan nodig is in combinatie met heel veel wandelen met de honden en voldoende dagelijks water drinken hebben hun vruchten afgeworpen. Het heeft even tijd nodig gehad maar het resultaat mag er zijn, bijna 20 kg.....!!Ik ben een blij tevreden mens en trots!! Ivo bedankt!! Groetjes, Jolanda Alles

Gwen De Soutet

na overleg tot een akkoord gekomen

Feedback over How2behealthy

Ik had een te hoge bloeddruk, , bij directe inspanning ademnood, mijn cholesterolgehalte zat op het randje; mijn conditie was dus zeer matig. Nu na 6 maanden slik ik geen hart- bloeddruk- en cholesterolpillen meer! Ik ben 12 kilo afgevallen (zonder overtollig vel of rimpels😃)……. en voel me weer prima! Hoe? Vragen mensen mij……… “Gewoon” leren om gezonder te eten en te leven. Dat betekende knoppen om in mijn hoofd en volhouden 😅 In mijn eentje lukte mij dit niet …… met How2behealthy lukt dat prima 👌 Dankjewel Ivo🙏🏻 Groetjes van Truus, 73 jaar 🌺

Denise Deneke

Fantastisch

Bianca

Mijn ervaring was uitstekend. Ik ben met name bijzonder tevreden over de klantvriendelijkheid en servicegerichtheid.

Ellen Muijrers

Door het volgen van dit programma voel je je fitter en verdwijnen een aantal klachten. Maar daarnaast door anders te eten ook nog veel afgevallen.

Antwoord How2behealthy

Dankjewel Ellen voor je mooie review! Gr. Ivo

Geantwoord op

Ans Limburg

Mijn ervaring is zeer positief. Er is goed gekeken naar wat ik nodig heb om optimaal te kunnen profiteren van de methode How2behealthy. Hierdoor is het voor mij mogelijk geweest om al mijn doelen te behalen en flink gezonder te worden.

Manon

All in one concept 👍🏻 fijne begeleiding. Ik ben blij met de stappen die ik heb gemaakt en dat mede door Ivo en waar hij voor staat met H2BH

Lamerichs

Alleen maar lof! Duidelijk programma, goede ondersteuning.

Roos

Perfecte klantenservice!

Manon

Prettige en persoonlijke begeleiding. Ik ben ervan overtuigd dat gezond eten de basis is voor een gezond lichaam en daaruit volgend een gezond(er) leven. Door de holistische benadering en opbouw begrijp en herken ik de tekenen van mijn darmen en kan daar gezond op anticiperen. Dank je wel Ivo.

Denise Frijns

Ik ben rondom 2,5 jaar bij Ivo in behandeling geweest. Ik heb veel inzichten gekregen in voeding en veel ervan opgestoken. Maar ook veel inzichten gekregen in hoe je brein en het lichamelijke stuk tegen elkaar kunnen werken en hoe je dit samen kan brengen! Merci

Carla

Heel goed

Sharon Bernardino

Fijn contact gehad! Uitgebreid en snel gereageerd op mijn vraagstelling, welke niet geheel eenvoudig was maar wel begrepen. Ik heb nu handvaten om mijn gezondheid verder de goede richting op te sturen - bedankt Ivo!

How2behealthy verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

How2behealthy heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.5/10
  • checkEerste review geschreven op 22 augustus 2017

How2behealthy

Gezonder leven en er jonger uitzien? How2behealthy is het eerste programma dat alles in een keer aanpakt! Tevens bieden wij hoogwaardige voedingssupplementen en huidverzorgingsproducten, van natuurlijke oorsprong. Check ook onze aanbiedingen. Kortingscodes geven wij regelmatig weg via onze social media-kanalen en nieuwsbrief! Deskundig en persoonlijk advies binnen 2 uur per mail of direct via de chat, geheel gratis en vrijblijvend. Op deze manier kunt u een weloverwogen keuze maken.

Brouwersweg 100

Dankjewel Ellen voor je mooie review! Gr. Ivo

Geantwoord op

Ans Limburg

Lamerichs

Alleen maar lof! Duidelijk programma, goede ondersteuning.

Roos

Perfecte klantenservice!