Elske

Heel praktische en inspirerende DISC certificerings training gevolgd. Sandra is een zeer ervaren professional en ging na twee dagen weg met alle tools die ik nodig had om DISC in de praktijk in te... Heel praktische en inspirerende DISC certificerings training gevolgd. Sandra is een zeer ervaren professional en ging na twee dagen weg met alle tools die ik nodig had om DISC in de praktijk in te zetten. Ik beveel de trainingen van harte aan.

Reactie HRM Profielen:

Bedankt voor je mooie review Elske!

Voorzijnraap

Heel goede training waarin tijd en aandacht wordt gegeven aan eventuele ontwikkel punten of misschien beter gezegd; aandachtspunten.

Reactie HRM Profielen:

Bedankt voor je positieve review. Wij wensen je veel plezier met het inzetten van de opgedane kennis!

Anneke

Leuke en leerzame training!

Reactie HRM Profielen:

Bedankt voor je positieve review, Anneke!

Pepijn

Super ervaring gehad met trainster Sandra! Goed georganiseerd.

Reactie HRM Profielen:

Bedankt voor je fijne review, Pepijn!

Jorn

Twee leerzame trainingen gehad over het DISC model en de drijfveren. Praktische informatie die je op het werk en in het dagelijks leven toe kunt passen. Zeer geslaagd!

Reactie HRM Profielen:

Bedankt voor de zeer positieve en uitgebreide review, Jorn! Veel plezier met het inzetten van de kennis.

Kirsten Hartevelt - advies, training en coaching

Contact verliep prima. Bruisende, interactieve training gehad.

Reactie HRM Profielen:

Bedankt voor je positieve review Kirsten! Wij wensen je veel plezier met het inzetten van de opgedane kennis.

Teddy Kids

Geweldig

Reactie HRM Profielen:

Bedankt voor de mooie beoordeling!

Erik

Professioneel, gedreven, enthousiast en zeer kundig

Reactie HRM Profielen:

Bedankt voor je positieve review, Erik!

Esbee Coaching & Training

Een fijne, sterk inhoudelijke en inspirerende training. Trainer was zeer kundig en heeft veel praktische ervaring. Organisatie was top!

Reactie HRM Profielen:

Bedankt voor je prachtige review! Wij wensen je veel plezier met het uitzetten van de analyses.

Magna Tyres

Leerzame training en direct praktisch inzetbaar. Veel geleerd wat ik kan meenemen. Prachtige trainingslocatie en inspirerende trainster!

Reactie HRM Profielen:

Hee fijn om te horen dat de training zo goed is bevallen Liesbeth! Wij wensen je veel plezier met het inzetten van de opgedane kennis.