Atalian

Stellen scherpe vragen en helpen je je oordeel te vormen. Zetten niet de 'usual suspects' bij je aan tafel.

BUKO Infrasupport

Erg goed en prettig!

Wijngo Holland bv

Makkelijk, tijdbesparend en professioneel.

Youke Sterke Jeugd

Hele fijn en helpend om een keuze te kunnen maken

DBS Tyre Management Group BV

De medewerkers van HR Navigator zijn deskundig en betrokken. Ze namen de tijd om mijn vragen te beantwoorden en dachten echt mee over welke diensten het beste bij onze organisatie passen.

ProFlexCare

Meedekend en sluit aan waar je als organisatie staat.

Repak BB

De juiste partijen met juiste competenties aanbieden

De Rooi Pannen

SterSterSterHalve sterLege ster

JD Sports Fashion B.V.

Zeer positief

Sint Anna Boxmeer

SterSterSterSterLege ster

Diverse selectie aan leveranciers.

Health Partners

Goed gesprek gehad en goed advies gekregen

Sytac B.V.

informatief

Malkander Ede

SterSterSterSterLege ster

HR navigator ondersteunt waar je zelf geen tijd voor hebt cq door de bomen het bos niet ziet (aantal arbodiensten). Ook met een frisse blik. De arbodiensten die voorgesteld zou ik zelf niet hebben gekozen.

AEF

SterSterSterSterLege ster

Positief, fijn dat deze mogelijkheid bestaat en dat we hierdoor een vergelijking tussen 3 aanbieders hebben kunnen doen.

Schmidt Medica

Snelle en adequate interactie

HR Navigator B.V. verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

HR Navigator B.V. heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.5/10
  • checkEerste review geschreven op 17 december 2014

HR Navigator B.V.

✓ Vind snel de best passende HR dienst ✓ 50 meest relevante criteria ✓ Binnen 24 uur persoonlijk advies ✓ Maakt grote aanbod overzichtelijk ✓ Uitgebreid vergelijkingsrapport ✓ Ontvang 3 maatwerkoffertes ✓ Meer dan 18.000 klanten ✓ Kies uit 250 HR diensten ✓ Bespaar veel tijd ✓ Gratis en gegarandeerd onafhankelijk

Westsingel 14

3811 BA Amersfoort

Atalian

BUKO Infrasupport

Erg goed en prettig!

Wijngo Holland bv

Makkelijk, tijdbesparend en professioneel.

Youke Sterke Jeugd

Hele fijn en helpend om een keuze te kunnen maken

DBS Tyre Management Group BV

ProFlexCare

Meedekend en sluit aan waar je als organisatie staat.

Repak BB

De juiste partijen met juiste competenties aanbieden

De Rooi Pannen

SterSterSterHalve sterLege ster

JD Sports Fashion B.V.

Zeer positief

Sint Anna Boxmeer

SterSterSterSterLege ster

Diverse selectie aan leveranciers.

Health Partners

Goed gesprek gehad en goed advies gekregen