Goede ondersteuning, Vanessa was een fijn contactpersoon, heel duidelijk en vriendelijk. Offertes waren duidelijk, tijdelijk aangeleverd. Ben tevreden over de samenwerking .
Glycostem
Erg prettige communicatie en snel inspelen op de vraag. Ook is men goed geinformeerd wat blijkt uit de vraagstelling en snelle goede samenvatting van hetgeen wij zochten.
Korrel Film
Snel en met een goed gevoel voor een potentiele aanbieder.
Witte Kruis
Dank voor het meedenken voor een geschikte aanbieder. veel geleerd van offerte gesprekken
Broodbode almelo
Prettig geholpen
Passie in Zorg bv
Prima gedaan, graag minder offensief mailen
Bunzl
In het overgrote aanbod van dienstverleners heeft HR Navigator ons prima ondersteund met gerichte informatie en een voorselectie van bij ons passende partijen.
Stichting Omniumscholen
Enige aandachtspunt: de vele...De hulp was zeer welkom en er handig. Heeft ons veel zoekwerk en tijd bespaard. Geleerd dat aansluiten bij de branche ten aanzien van Arbo handig is.
Enige aandachtspunt: de vele e-mails. Vanuit jullie oogpunt te begrijpen, vanuit ons oogpunt lastiger.
JAR EMEA BV
Sunny Cas
Zeer prettig, leuke tool en uitgebreide informative vooraf ontvangen