holland flora markt bv

Redelijk functioneel ; makkelijk bereikbaar

Brok Decor

(Bewerkt)

HR Navigator nam snel contact met mij op en gaf aan dat er contact met mij zou worden opgenomen, dit is echter nooit gebeurd dus ben niet geheel tevreden.

ROC West-Brabant

Aan de hand van gerichte vragen en een telefonische verdieping hebben we 3 passende voorstellen ontvangen.
We konden hiermee gericht aan de slag in het gesprek met de arbodiensten. Er zit zeker een passende partij tussen. We zijn goed ontzorgd met deze werkwijze en winnen zo een aantal maanden in het aanbestedingsproces.

Better Furure Factory

Fijne service, met name als je niet thuis bent in de wereld van arbo dienstverlening.

Luminis

Handige website. Zij zoeken geschikte aanbieders en doen al het voorwerk voor je.

Winny

Heldere communicatie, en veel betrokkenheid. komen afspraken na.

Onderwijs in bedrijf

Heel positief, betrokken, deskundig

Psychologenpraktijk Oog B.V.

Zeer prettig en professioneel advies

VIM

(Bewerkt)

Ik had een iets andere verwachting bleek toen ik de aanbiedingen kreeg.
Ik had een iets andere verwachting bleek toen ik de aanbiedingen kreeg.
Ik had verwacht dat de info van de aanbieders door HR Navigator zou worden vertaald zodanig dat ik hen 1 op 1 kon vergelijken. Na toelichting van HR Navigator bleek dat ook een verkeerde verwachting.
Wel ben ik blij met de voorselectie waardoor ik veel tijd heb bespaard. Alle aanbieders bleken goed geïnformeerd over ons bedrijf .