Florence Gaillard

Ik ben een cliënt van ze en betaal een peperdure rechtsbijstandverzekering. Toen ik een (simpele) juridische advies nodig had heb ik meer dan 3 weken moete wachten op een antwoord die ik binnen 5... Ik ben een cliënt van ze en betaal een peperdure rechtsbijstandverzekering. Toen ik een (simpele) juridische advies nodig had heb ik meer dan 3 weken moete wachten op een antwoord die ik binnen 5 minutes gratis op Internet kon vinden. Geen verdere inhoudelijk hulp en begeleiding gehad. Ik was onvriendelijk behandeld aan de telefoon, door mensen die onbeleefd zeggen dat je later nog een keer moet bellen. Nare ervaring, isczo'n dure premie echt niet waard.

Erica

Teleurstellend, traag, doen niet wat ze prediken

Cj tom

1 van de meest corrupte verzekeringsmaatschappij die er bestaat,zonder enige integriteit,maken mensen kapot om niets.mensen annuleer je verzekeringen daar,eens kijken wat er dan gebeurt.een laf... 1 van de meest corrupte verzekeringsmaatschappij die er bestaat,zonder enige integriteit,maken mensen kapot om niets.mensen annuleer je verzekeringen daar,eens kijken wat er dan gebeurt.een laf zooitje wat daar werkt,mensonwaardig

Twan Steltenpool

'Wij zijn er voor de mensen' gaat in ons geval absoluut niet op. Wij zijn enorm teleurgesteld en benadeeld in de afhandeling van onze claim na blikseminslag. Voor alles wordt de dagwaarde... 'Wij zijn er voor de mensen' gaat in ons geval absoluut niet op. Wij zijn enorm teleurgesteld en benadeeld in de afhandeling van onze claim na blikseminslag. Voor alles wordt de dagwaarde uitgekeerd. Een 5 jaar oude televisie (smart-tv) mogen wij nieuw gaan aanschaffen voor € 237,-

'Royaal verzekerd' noemen ze dat. Ongekend slecht. Wij gaan hier meteen weg

Chris

Al 35 jaar een zogenaamde Royaal inboedelverzekering bij Klaverblad. Een keer een hele kleine schadeclaim gehad. Nu iets laten vallen wat cosmetisch herstel moet worden voor echt geen hoog bedrag... Al 35 jaar een zogenaamde Royaal inboedelverzekering bij Klaverblad. Een keer een hele kleine schadeclaim gehad. Nu iets laten vallen wat cosmetisch herstel moet worden voor echt geen hoog bedrag maar dit wordt afgewezen. Ze komen aan met de kleine lettertjes (zelfs eerst uit een verkeerde polis) en dan was je plotseling iets aan het verwerken. Tegenargumenten interesseren ze niet en coulance hebben ze nog nooit van gehoord. Deze verzekeraar zal er alles aan doen om niet te hoeven uit te keren en je wordt belazerd waar je bijstaat. Tip voor Klaverblad: haal alsjeblieft het woord ‘Royaal’ uit de naam want daar hebben jullie nog nooit van gehoord.

B

Begin dit jaar heb ik een geschil gemeld bij Klaverblad. Mijn case werd doorgezet naar een advocaat in Limburg. Het contact liep vanaf het begin niet goed. Over en weer werden mails gestuurd, met... Begin dit jaar heb ik een geschil gemeld bij Klaverblad. Mijn case werd doorgezet naar een advocaat in Limburg. Het contact liep vanaf het begin niet goed. Over en weer werden mails gestuurd, met zeer weinig gevolg.Telkens moesten wij met mogelike oplossingen komen. Uiteindelijk een klacht bij klaverblad neergelegd. Ook hier zou ik enkele malen teruggebeld worden wat ook niet altijd gebeurd is. Afgelopen woensdag heeft een mevrouw van klaverblad mij gebeld en excuses aangeboden over de gang van zaken. Zij zou mij algelopen vrijdag terugbellen. U begrijpt het al: wederom niet teruggebeld. Het is ontzettend droevig hoe klaverblad met mij als klant is omgegaan. Ik adviseer dan ook aan ieder, sluit hier geen rechtsbijstandverzekering af want je komt geen stap verder...

Tarik

Keren niets uit

Walter

Wat een oplichters

Karin

Ondanks duidelijk inbraaksporen wordt schade niet betaald

Sam

WORST INSURANCE COMPANY EVER!!! AVOID LIKE THE PLAGUE!!!