Terwijl de angst bestond dat alle verzekeraars mijn moeder niet zouden aannemen voor het verzekeren van haar auto vanwege een 1x stornatie bij haar vorige verzekeraar die vervolgens de boel op stop...Terwijl de angst bestond dat alle verzekeraars mijn moeder niet zouden aannemen voor het verzekeren van haar auto vanwege een 1x stornatie bij haar vorige verzekeraar die vervolgens de boel op stop zette, heeft Klaverblad na een zeer positief telefonisch gesprek met 1 van hun medewerkers haar gewoon een lopende verzekering gegeven. Super tof! Helemaal blij!
Super tevreden! Alle hulp gehad die ik kon krijgen. Jullie zijn enorm voor mij opgekomen waardoor ik een mooi bedrag aan smarte geld heb mogen ontvangen!
Eva
Complimenten voor de snelheid, persoonlijke benadering en professionaliteit. Ik ben erg blij dat ik overgestapt ben naar klaverblad!
van Osch
Super geregeld
Verkooijen
Zeer tevreden over de afhandeling van onze zaak. Samen zijn we tot een bevredigende afronding gekomen.
de Vries
Altijd correct behandeld ook via de mail.
Snelle reactie op aanvraag hulp en adequaat ingespeeld op de wensen van de klant.
Schellart
Enige wat we jammer vonden was dat we zelf regelmatig moesten vragen wat de status was.
Gijs Vermariën
Goede en snelle service. Claim werd snel afgehandeld!
Burey Nejad
Ik ben ontzettend onder de indruk geweest hoe vriendelijk, loyaal en geduldig werd ik benadert. ook op het moment dat de tegenpartij moeilijk deed had ik op jullie hulp kon rekenen.