Hoencamp

Vond het erg lang duren voordat de tegenpartij over de brug kwam, al met al een kleine 2 maanden

Born

Voor de prijs die per maand betaald wordt, geweldige services. Het indienen duurde even(luxe probleem), maar het afhandelen was zo klaar. Ook is het personeel bereid om even de tijd te nemen als... Voor de prijs die per maand betaald wordt, geweldige services. Het indienen duurde even(luxe probleem), maar het afhandelen was zo klaar. Ook is het personeel bereid om even de tijd te nemen als dingen onduidelijk zijn.

Roseboom

Ik ben prima geholpen

Groot

Jongsteleden een waterschade gehad (kapotte koud waterleiding). Volgens mijn polisvoorwaarden was ik hiervoor verzekerd. Na schade gemeld te hebben is mij het process uitgelegd en is er tevens een... Jongsteleden een waterschade gehad (kapotte koud waterleiding). Volgens mijn polisvoorwaarden was ik hiervoor verzekerd. Na schade gemeld te hebben is mij het process uitgelegd en is er tevens een (externe) schade expert toegewezen die de schade heeft opgenomen. Het uiteindelijk ingediende schadedossier richting Klaverblad is vervolgens een dag later in behandeling genomen en het totale schade bedrag (zowel traceer/reparatie werk als herstel werk voor muur en vloer) keurig uitbetaald. Waar andere verzekeraars nog wel eens moeilijk kunnen doen en/of menen dat bepaalde kosten niet onder de verzekering vallen, heeft Klaverblad haar naam waargemaakt door 'gewoon' een goede verzekeraar te zijn en de gehele schade te dekken!

Lambooij

Klaverblad verzekeringen doet zoals het hoort. Gewoon goed zoals je mag verwachten als je onverhoopt schade krijgt. Geen moeilijk gedoe, correcte opvolging en dito afwerking.

Dernee

Een snelle en adequate afhandeling van een autoschade, waarbij ik voortdurend op de hoogte ben gehouden van de voortgang.

joore

Ik ben heel goed behandeld aan de telefoon en als ik vragen had per mail kreeg ik ook heel snel een mail terug. Ik ben heel tevreden over klaverblad.

slimmers

Info over autoverzekering.

mol

Ik ben bijzonder prettig en deskundig geholpen door een van de juristen van Klaverblad in het proces om te komen tot een VSO met mijn werkgever.

Tijssen

Mijn rechtsbijstand is uitermate goed behandeld. Elk contact was prettig en elke vraag is naar grote tevredenheid beantwoord of behandeld. Heb nooit het gevoel gehad dat ik geholpen moest worden... Mijn rechtsbijstand is uitermate goed behandeld. Elk contact was prettig en elke vraag is naar grote tevredenheid beantwoord of behandeld. Heb nooit het gevoel gehad dat ik geholpen moest worden maar telkens is mijn beste belang voorop gesteld. Kan niets anders zeggen dan een Top rechtsbijstand