Petra BURHENNE

Ben zeer tevreden over hoe alles is opgepakt en afgehandeld.

V raalte

U noemt zichzelf een maatschappelijke organisatie dan vraag ik mij af waarom een kind Met een canule geweigerd wordt als zijnde een verhoogd risico op overlijden
Ik ben zeer teleurgesteld nu...
Ik ben zeer teleurgesteld nu ons kleinkind geweigerd wordt op deze basi
En oh ja gebruik dit vooral bij uw beoordeling op uw website zodat iedereen kan zien hoe gewoon klaverblad gebleven is
Lekker maatschappelijk betrokken

Eilander

Helaas is het bij klaverblad niet toegangkelijk om voor een kindje met een handicap een uitvaart veezekring af te sluiten. Volgens hun staat het toch op de nominatie lijst van overlijden

Venis

Prbleemloze verzekering voor mij.

W van den Berg

Mijn ervaring is heel slecht en waarom ,twee maanden geleden heeft ik een andere auto gekocht en de oude was bij klaverblad verzekerd dus ik dacht deze ook gewoon te verzekeren want ik was al heel... Mijn ervaring is heel slecht en waarom ,twee maanden geleden heeft ik een andere auto gekocht en de oude was bij klaverblad verzekerd dus ik dacht deze ook gewoon te verzekeren want ik was al heel lang bij jullie verzekerd ,maar tot mij verbazing ging de premie bijna 100% omhoog ik dacht dit is een foutje maar nee toen ik opbelde kreeg ik te ja andere auto valt in risico klasse en u leeftijd dus dat was hun uitleg dus ik heb hem ergens anders verzekerd ja na 20 jaar schadevrij rijden ben je schijnbaar een risico voor klaverblad , en ik denk ook mij overige verzekering weg te halen bij klaverblad want ik heb er nog weinig vertrouwen in.

L. timmer

Tot nu toe dik tevreden,alles tot in de puntjes geregeld.

van der Heijden

Vriendelijk aan de telefoon als ik met een vraag kom.
Het enige minpuntje is dat er geen groene kaart bij mijn nieuwe polis zat.

Wij zijn zeer tevreden over de afhandeling van het schadeproces aan onze auto.

Kuivenhoven

Erg tevreden met hoe mijn schade is afgehandeld.

J v Raalte

Noemt zichzelf maatschappelijk betrokken nou dat valt dan tegen
Noemt zichzelf maatschappelijk betrokken nou dat valt dan tegen
Wij hebben als gezin altijd een uitvaartverzekering gehad bij klaverblad mijn kinderen hebben deze meegenomen toen ze uit huis vertrokken
Wat schertst mijn verbazing nu wordt het kleinkind van onze oudste dochter geweigerd omdat het een canule kind is VERHOOGD RISICO
Deze verzekering heet toch overlijdens risicoverzekering
Ik ben zeer teleurgesteld in deze organisatie