W v Amerongen

Het duurt veel te lang voordat de schade word afgehandeld. Elke keer als ik bel geven ze aan dat ik eind van de week iets te horen krijg. Vervolgens bel ik eind van de week weer en dan stellen ze... Het duurt veel te lang voordat de schade word afgehandeld. Elke keer als ik bel geven ze aan dat ik eind van de week iets te horen krijg. Vervolgens bel ik eind van de week weer en dan stellen ze het weer uit
Dit is nu al 4 weken aan de gang.

Davelaar

2e keer schade bij klaverblad, 2e keer excuus dat er een achterstand is van een paar weken. Lijkt me dus een structureel probleem. 23-04-2018 schade, tot op heden nog niet afgewikkeld. Lof voor de... 2e keer schade bij klaverblad, 2e keer excuus dat er een achterstand is van een paar weken. Lijkt me dus een structureel probleem. 23-04-2018 schade, tot op heden nog niet afgewikkeld. Lof voor de schadeexpert, deze was wel snel met de afwikkeling en toonde in ieder geval begrip voor de vervelende situatie.

Davelaar

Aanvankelijk werd aangegeven dat er een achterstand was. Nadat ik had aangegeven (ondersteund door de schade-expert) dat ik i.v.m. werk toch wel graag een vlotte afwikkeling zou zien werd mij... Aanvankelijk werd aangegeven dat er een achterstand was. Nadat ik had aangegeven (ondersteund door de schade-expert) dat ik i.v.m. werk toch wel graag een vlotte afwikkeling zou zien werd mij toegezegd dat de zaak naar voren geschoven zou worden. 2 dagen later stond het geld op mijn rekening. TOP!!

Ik ben zeer tevreden over de zeer vriendelijke, duidelijke en vooral snelle juridische hulp ivm vaststellingsovereenkomst

Muller

Ik ben uiterst te spreken over Klaverblad en heb jullie al reeds andere mensen aangerocomendeerd door de goede service,, de klant vriendlijkheid,, en vooral de zeer goede bereikbaarheid,, en... Ik ben uiterst te spreken over Klaverblad en heb jullie al reeds andere mensen aangerocomendeerd door de goede service,, de klant vriendlijkheid,, en vooral de zeer goede bereikbaarheid,, en daarbijkomende een goede prijs verhouding wat je moet betalen na meer als 10 jaar te hebben gereden schadevrij zoals ik.

bob van der boor

Uitstekende service...

Klarenberg

Door omstandigheden had ik ineens met spoed een overlijdensrisicoverzekering nodig. Normaal gesproken kost het meerdere dagen om de verzekering rond te krijgen. Na een telefoontje met Klaverblad... Door omstandigheden had ik ineens met spoed een overlijdensrisicoverzekering nodig. Normaal gesproken kost het meerdere dagen om de verzekering rond te krijgen. Na een telefoontje met Klaverblad verzekeringen is de verzekering binnen 24 uur geaccepteerd en bevestigd. Topservice!

Lubberhuizen

Kan de verzekering niet telefonies opzeggen

ter Avest

Service gericht.

Katgert

Ik zal NOOIT iemand iets of iemand aanbevelen.
wat voor ons uitstekend is is voor een ander misschien waardeloos.