Klaverblad is een club die veel verschillende AOV verzekeringen aangebode heeft in de loop der tijd. Met veel verschillende voorwaarden en premiestelling. Na een grote fout hebben ze, na onze...Klaverblad is een club die veel verschillende AOV verzekeringen aangebode heeft in de loop der tijd. Met veel verschillende voorwaarden en premiestelling. Na een grote fout hebben ze, na onze interventie e.e.a. later gecorrigeerd. Dat ging niet vanzelf, dat is zwak uitgedrukt. Maar wel gebeurd.
Van oort
Klaverblad is er Voor je als je ze nodig hebt
Goede service regelmatig contact gehad in de verloop van het smartengeld
Chen
Afhandeling zou vele malen sneller en duidelijker kunnen zijn. Heb zelf erg vaak contact moeten opzoeken. Ook zou �n behandelaar handig zijn, ipv 4 verschillende.
Chen
Zeer zeer slechte communicatie met klant, diep triest.
Douven
Tijdens het gebeuren waren we elders verzekerd. Deze verzekering maakte zich ervan af met de woorden :gaat niet lukken . Jullie hebben het overgenomen en netjes afgewerkt. Bedankt hiervoor.
Gerdes
Zeer teleurgesteld in de afhandeling van mijn aanvraag voor externe rechtshulp. Vraag me af waarvoor dit eigenlijk opgenomen is in mijn pakket als ik er toch geen gebruik van mag maken....Zeer teleurgesteld in de afhandeling van mijn aanvraag voor externe rechtshulp. Vraag me af waarvoor dit eigenlijk opgenomen is in mijn pakket als ik er toch geen gebruik van mag maken. Overweeg over te stappen met al mijn verzekeringen.
van de Kraats
Het contact was persoonlijk en deskundig. Steeds met �n per persoon gesproken en deze mevrouw was goed op de hoogte over mijn situatie.