den uijl

Snlel en duidelijk te woord gestaan, werd goed geluisterd naar mijn verhaal.
De zaak is succesvol opgelost.

den uijl

Snlel en duidelijk te woord gestaan, werd goed geluisterd naar mijn verhaal.
De zaak is succesvol opgelost.

Het lijkt alsof Klaverblad een verzekeringsmaatschappij zonder fratsen is en dat feit op zich maakt het voor mij al best aanbevelenswaardig.

engelen

Mv.van de schot heeft me heel goed geholpen en ben haar zeer dankbaar daarvoor

Onlangs helaas gebruik moeten maken van een woonhuisverzekering. Via de telefoon schade aangemeld en via de mail bevestigd + verder afgehandeld. En dit binnen een tijdsbestek van 5 dagen (incl.... Onlangs helaas gebruik moeten maken van een woonhuisverzekering. Via de telefoon schade aangemeld en via de mail bevestigd + verder afgehandeld. En dit binnen een tijdsbestek van 5 dagen (incl. weekend).
Prima dienstverlening!

Slot

Snelle reactie ontvangen op mijn mail mbt de zaak. Vriendelijke behandelaar

Plum

Aanvraag is meteen in behandeling genomen, en alles goed opgepakt.
Super

Op basis van klantvriendelijkheid, waardeloos. Ze moeten die reclame van de tv afhalen

ed e.j. van dodewaard

Ja als ik u nog niet heb gesproken kan ik uw stem niet beoordelen. Wij hebben een goede tussenpersoon, Het Agio Huys in Elst. Met Mike Traag is het goed zaken doen. U gaat mij nu nog het VT-wonen... Ja als ik u nog niet heb gesproken kan ik uw stem niet beoordelen. Wij hebben een goede tussenpersoon, Het Agio Huys in Elst. Met Mike Traag is het goed zaken doen. U gaat mij nu nog het VT-wonen blad sturen, toch