Ouderwetse service zoals het hoort !! Super correct geholpen !!
Henning
Snelle en duidelijke afhandeling
Esser
Zeer goede service goede Communicatie
Heibloem
Na 10 jaar trouwe betaling heeft klaverblad nagelaten te achterhalen waarom de 11de betaling niet op tijd binnen was. Met resultaat een boete van 600 euro wegens onverzekerd rondrijden. Het betrof...Na 10 jaar trouwe betaling heeft klaverblad nagelaten te achterhalen waarom de 11de betaling niet op tijd binnen was. Met resultaat een boete van 600 euro wegens onverzekerd rondrijden. Het betrof slechts een vergeten doortegeven adreswijziging. Echter RDW en Wegenbelasting etc waren wel op de hoogte van nieuw adres.
Schoonus
We zijn zeer zeer zeer ontevreden en teleurgesteld. Er is niet adequaat gereageerd op mail. Steeds wordt het initiatief bij de client gelegd. We hebben het hele traject gevoeld dat wij ons aan...We zijn zeer zeer zeer ontevreden en teleurgesteld. Er is niet adequaat gereageerd op mail. Steeds wordt het initiatief bij de client gelegd. We hebben het hele traject gevoeld dat wij ons aan de verplichtingen moeten houden. Er is nooit met enig dwang in de mail gesproken naar de tegenpartij. We kregen juist de indruk dat er meer begrip was voor de tegenpartij. Het moest vooral niet te lang duren en daar moesten wij voor zorgen. Als jullie veel actiever en met meer betrokkenheid voor de cliënt hadden gewerkt was dit dossier misschien al gesloten geweest. Het traject loopt nog steeds. Maar er is wederom door jullie niet gereageerd op de mail. Daarom heeft onze tussenpersoon aangeboden het stokje van ons over te nemen. Inmiddels heeft de tussenpersoon via mail contact gehad met de desbetreffende persoon. We zijn echt heel heel heel boos en zwaar teleurgesteld.
Hugers
Ik ben zeer tevreden over de behandeling door de mensen van Klaverblad zowel via mail als telefonisch als persoonlijk hiervoor mijn hartelijke dank
Burgsma
Ik ben al jaren bij Klaverblad en wanneer ik contact opneem met Klaverblad word ik goed snel en vakkundig geholpen. Een zeer tevreden klant.
De jurist die mij was toebedeeld kwam haar afspraken correct na, belde altijd terug en nam de tijd om naar mij te luisteren. Ze was ook eerlijk naar mij toe.
Hendriks
Nu 2 inboelel claims moeten indienen. Snelle reactie en makkelijk via de website. Hellaas trekken ze wel een harde grens tussen achtertuin en binnenhuis waardoor me bril niet vergoed werdt.
Hasselbach
Super tevreden en zal Klaverblad altijd aanbevelen